Mitt namn är Peppe

Jag är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling.

Jag växte upp som den blyga lilla killen som aldrig tog någon plats. Med dåligt självförtroende och självkänsla gick det så långt att jag i unga år var nära självmord. Efter en skilsmässa var jag tvungen att göra en vändning på 180 grader.

Jag har idag mer än 30 års erfarenhet inom försäljning bl. a som säljare, säljchef och som försäljningsdirektör inom Kinnevik-koncernen.  Jag har bevis på att det går att både leda  och sälja med kärlek. Och att resultatet på sista raden visar att den inställningen skapar lönsamhet. Om och om igen. Jag har även startat över 10 olika företag genom åren. Många har blivit framgångsrika. Några mindre lyckade men den erfarenheten har berikat mig enormt. Framför allt alla misslyckanden som jag gärna delar med mig av.

De senaste åren har jag haft förmånen att hålla föredrag. De handlar om min personliga utveckling och sälj samt ledarskapsförmåga och hur jag har kommit till denna punkt i livet. Det har inte varit lätt. 

Jag har idag vunnit ett flertal priser och fått utmärkelser för mina insatser men det bleknar i den kärlek och uppskattning jag har fått av mina medarbetare. Det går att leda och sälja med kärlek.

Mina föreläsningar handlar om vikten av att leva sin dröm, om att våga och om vikten av att brinna.  Både i medgång och motgång. Jag vill inte lämna någon oberörd.


Nedan hittar du böckerna som jag har skrivit.


Sälja bra eller sälja bäst : hur du hittar nyckeln till kundens hjärta

Här avslöjar Peppe sin metod för att dramatiskt öka försäljningen samtidigt som man får en heltänd, stolt och motiverad säljkår som vet hur man hittar nyckeln till kundens hjärta. Alla ska vinna på en bra affär. Boken lanserades i mitten av januari 2017.

Pojken som levde sina drömmar

Detta är boken om Peppes liv. Ta del av en fängslande berättelse om relationer, entreprenörskap, en sexkurs, skilsmässor, en spåkvinna och djup smärta men framförallt mycket stor och varm glädje över livet och dess möjligheter. 


Viktiga moment i mitt liv

• Uppnått samt överlevererat budget 22 av 24 kvartal på MTG som regional försäljningsdirektör
• Nominerad till årets chef 2014 av tidningen Chef.
• Mottagit pris för ”modigt ledarskap” 2014 MTG tv för mitt resultat, ledarskap och engagemang.
• Best sales team MTG-koncernen 2012
• Nominerad till employer of the year 2011 av 4000 andra medarbetare på MTG
• Pris för ”Sveriges bästa säljorganisation” 2005 framröstad av Dagens Media
• Tog tidningen Metros säljorganisation 2004 från sista plats till andra plats på 5     månader
• Nominerad till ”årets entreprenör” 2002 av svenskt näringsliv för företaget ”Smile & Shine AB

 


 

Företag som jag har haft förmånen att föreläsa för:

IHM business school, Investor, Länsförsäkringar, Convini, 4 Good, Kandidata, Novare, Entreprenörsgalan, Coachcom (modigt ledarskap), Målarmästarna, Wistrands Advokatbyrå, MTG, Säljpoolen, Kanal 5, Ebay, Arndts business network, Hooks Herrgård, Happy plugs, Audi Stockholm, Talarforum, Visit Karlstad, Selma spa, Ahrens, Max hamburgare, Landshypotek, Pac produktion, Chiffer AB, Probana, Rekarne gymnasiet, OMD mediabyrå, MEC Mediabyrå, Scream Mediabyrå, Nätverket vakna Uppsala, Nätverket Academy x, m.fl.