Mitt namn är Peppe

Jag är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling. Mina föreläsningar handlar om vikten av att leva sin dröm, om att våga och om vikten av att brinna.  Både i medgång och motgång. Jag vill inte lämna någon oberörd.

Jag växte upp som den blyga lilla killen som aldrig tog någon plats. Med dåligt självförtroende och självkänsla gick det så långt att jag i unga år var nära självmord. Efter en skilsmässa var jag tvungen att göra en vändning på 180 grader och hamnade tillslut på en kurs där allt vände. Det var där som jag kom till insikt om vad livet verkligen handlar om och att jag kan nå i princip hur långt jag vill. Bara jag verkligen vill det.

Denna lärdom tog jag sen med mig in i näringslivet och det tog inte lång tid innan  jag lyckades skapade oanade resultat. Resultat, som både jag själv, och min omgivning blev både förundrade och imponerade över, flera gånger om. Dessa lärdomar vill jag gärna dela med mig av till dig.

Jag har idag mer än 30 års erfarenhet inom sälj och ledarskap. Bl. a som säljare, säljchef och som försäljningsdirektör inom Kinnevik-koncernen.  Jag har bevis på att det går att både leda och sälja med kärlek, och att resultatet på sista raden visar att den inställningen skapar lönsamhet. Om och om igen. Jag har även startat över 10 olika företag genom åren. Många har blivit framgångsrika men några har jag också misslyckats med. En erfarenheten som har berikat mig enormt och som jag också gärna delar med mig av.

Jag har även vunnit ett flertal priser och fått utmärkelser för mina insatser men det bleknar i den kärlek och uppskattning jag har fått av mina medarbetare. Det går att leda och sälja med kärlek.

Idag när jag inte är ute och föreläser är jag VD för Papilly AB (Publ.) Ett företag vars viktigaste uppgift är att få ner den psykiska ohälsan i Sverige genom att få människor att stressa mindre och istället njuta mer av livet. Allt detta genom ett digitalt självledarskapsprogram som, genom forskning från bl.a Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet, garanterat hjälper människor till just detta. 

Så behöver ni inspiration utöver det vanliga samt konkreta tips på hur du kan skapa verklig framgång, både för dig själv och ditt företag är du välkommen att höra av dig.

Bästa hälsningar

Peppe

 


Nedan hittar du böckerna som jag har skrivit.


Sälja bra eller sälja bäst : hur du hittar nyckeln till kundens hjärta

Här avslöjar Peppe sin metod för att dramatiskt öka försäljningen samtidigt som man får en heltänd, stolt och motiverad säljkår som vet hur man hittar nyckeln till kundens hjärta. Alla ska vinna på en bra affär. Boken lanserades i mitten av januari 2017.

Pojken som levde sina drömmar

Detta är boken om Peppes liv. Ta del av en fängslande berättelse om relationer, entreprenörskap, en sexkurs, skilsmässor, en spåkvinna och djup smärta men framförallt mycket stor och varm glädje över livet och dess möjligheter. 


Viktiga moment i mitt liv

• Uppnått samt överlevererat budget 24 av 24 kvartal på MTG som regional försäljningsdirektör
• Nominerad till årets chef 2014 av tidningen Chef.
• Mottagit pris för ”modigt ledarskap” 2014 MTG tv för mitt resultat, ledarskap och engagemang.
• Best sales team MTG-koncernen 2012
• Nominerad till employer of the year 2011 av 4000 andra medarbetare på MTG
• Pris för ”Sveriges bästa säljorganisation” 2005 framröstad av Dagens Media
• Tog tidningen Metros säljorganisation 2004 från sista plats till andra plats på 5     månader
• Nominerad till ”årets entreprenör” 2002 av svenskt näringsliv för företaget ”Smile & Shine AB

 


 

Företag som jag har haft förmånen att föreläsa för:

TV4, SATS, Max Hamburgare, Ålandsbanken, Jarowskij, Happy Plugs, Kanal 5, Wistrands Advokatbyrå, Nouw.com, Ebay, MTG, Audi Stockholm, Länsförsäkringar, 4 Good, Arndts Business Network, Hooks Herrgård, IHM Business School, Mediacom, Mindshare, EGN Sverige, CONVINI, Investor,  Kandidata, Novare, Entreprenörsgalan, Coachcom (Modigt Ledarskap), Målarmästarna,  Säljpoolen, Talarforum, Visit Karlstad, Selma Spa, Ahrens, Landshypotek, Pac Produktion, Chiffer AB, Probana, Rekarne Gymnasiet, OMD Mediabyrå, MEC Mediabyrå, Scream Mediabyrå, Nätverket Vakna Uppsala, Nätverket Academy X, m.fl.