.st0{fill:#FFFFFF;}

Träning inför föreställningen på Cirkus 

 May 26, 2020

Av Peppe Ekmark

Även om det är långt kvar till min föreställning 19 oktober på Cirkus så har jag redan börjat träna på den tillsammans med fantastiska Jonathan Ljungqvist.

Vi har redan kommit en bra bit på vägen men har många dagar kvar innan vi känner oss klara med föreställningen. En föreställning som jag hoppas kommer få många att inse att det finns så mycket mer att lära oss om framtidens ledarskap.

Och det kommer behövas ett bättre ledarskap om vi ska få fler människor att bli mer engagerade på våra arbetsplatser.

Alla som vill lära sig något nytt och lära sig mer om framtidens ledarskap, oavsett om du leder andra eller vill leda dig själv, är välkomna.

Fram till sista maj får du 200:- i rabatt på biljetten och då ingår även min nya ledarskapsbok som släpps samma dag. Meddela mig bara så skickar jag en länk i så fall.

P.s skulle vi pga Corona inte kunna genomföra föreställning då kommer vi självklart att flytta fram den till ett senare tillfälle.

Peppe Ekmark


Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap. Bl. a som säljare, säljchef och försäljningsdirektör inom Kinnevik-koncernen. Han har konkreta bevis på att det går att både leda och sälja på ett mer kärleksfullt sätt och att resultatet på sista raden visar att den inställningen skapar lönsamhet. Om och om igen.

kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}