Skip to main content

Testa ledarskapsutbildningen 

Prova första modulen av “Leda bra eller leda bäst”

Patrik Andrén

”Din utbildning var verkligen sjukt inspirerande på så många plan. Jag använde själv orden ” en livsförändrande resa” till en bild i ett av mina inlägg på Instagram, vilket jag på något sätt tycker sammanfattar mitt (och gruppens) samlade intryck. Kan bara säga TACK! Och jag kommer givetvis att rekommendera detta för alla. Så värdefullt!”

Lena Gennerud

“Under din kurs fick jag tillbaka tron och hoppet till min egen affärsidé. Jag kände rötterna vakna till liv inom mig och kom i kontakt med varför jag gör det jag gör, vad jag vill och vad jag känner att jag kan och vill bidra med i världen och för människor. Vad kan vara större? Stort, varmt, innerligt tack Peppe!”

Pierre A. Kropp

"Peppe jag är så oerhört tacksam för att jag fick möjligheten att åka med på den här resan. Den har verkligen förändrat mitt liv och gett mig en helt annan tro på mig själv och på livets möjligheter. Jag är mer motiverad än någonsin och så taggad att dra igång mitt nya projekt. Du är bäst!"

Peter Hasselskog Bredesen

“Jag gick i höstas en fantastisk ledarskapskurs med Peppe. Jag har i hela mitt vuxna liv gått många ledarskapskurser och haft många roller i yrkeslivet där det prövats praktiskt. Men måste säga att denna kursen levererade rätt långt över förväntan. Peppes genuina äkthet ihop många egenupplevda situationer där ledarskapet fått testats ordentligt, gjorde att kursen ihop med stor portion av kunskap i ämnet blev mycket bra. Tänker fortfarande på kursens innehåll snart 3 månader efter kursen, den gav bestående intryck. Högsta betyg.”

Gratis boende om du bokar en företagsanpassad utbildning i Toscana

Anmäl ditt intresse

Är du intresserad av en ledarskapsutbildning?

Fyll i din information så kontaktar vi dig snart!