Kostnadsfri föreläsning med Peppe Ekmark 

Är du VD eller försäljningschef och vill öka försäljningen och engagemanget hos dina medarbetare ska du inte missa detta tillfälle.

Plats: Tändstickspalatset
Datum: 9 November

Patrik Andrén
Playad

”Din workshop var verkligen sjukt inspirerande på så många plan. Jag använde själv orden ”en livsförändrande resa” till en bild i ett av mina inlägg på Instagram, vilket jag på något sätt tycker sammanfattar mitt (och gruppens) samlade intryck. Kan bara säga TACK! och jag kommer givetvis att rekommendera detta för alla. Så värdefullt!”

Peppe Ekmark

Föreläsare

Upptäck de 8 nycklarna som skapar engagerade medarbetare

Den här föreläsningen är för företag som vill ta nästa steg i sin utveckling. Vill du få saker att hända på riktigt? Vill du får engagerade medarbetare som älskar att komma till jobbet? Vill du leva dina drömmar? Vill du skapa resultat som andra säger är omöjligt?

På MTG missade Peppe inte ett enda kvartalsmål på sex år och skapade en tillväxt på över 300% i en bransch som i princip stod stilla. Omöjligt, sa många. Ett mirakel sa andra. Men det är inget av dem. Det är de 8 nycklarna som skapar engagerade medarbetare. Engagerade medarbetare skapar framgångsrika företag oavsett om det är hög- eller lågkonjunktur.

Oengagerade medarbetare?

Enligt den senaste Gallup undersökningen är endast 15% av Sveriges medarbetare
engagerade i sina jobb. Bara 15 % arbetar aktivt i samma riktning som sin organisation samt bidrar med positiv energi. Skrämmande siffror.

Men det blir ännu värre. Hela 78% är oengagerade och inte benägna att bidra till
organisationens mål. Och ännu värre: 7% trivs inte alls och arbetar aktivt för att företaget
inte ska nå sina mål.
Dessutom sprider de dålig stämning och energi bland medarbetarna.

Våga visa dina svaga sidor så att dina bästa sidor blommar ut

Om du och dina kollegor ska lyckas skapa ett radikalt framgångsrikt företag måste ni vara
modiga nog att visa era svagaste sidor. Annars kan inte era bästa sidor blomma ut. Det har
Peppe bevisat i alla företag han arbetat på eller med. Han har blivit nominerad till Årets
Företagare, Årets chef och han har vunnit Best sales team och Modigt ledarskap av
MTG-koncernen för resultat, ledarskap och engagemang.

Tänk om att leda andra handlar om att leda dig själv?

Tänk om det är sårbarhet som ger dig och dina medarbetare styrkan att lyckas. Tänk om det är empati som skapar engagerade medarbetare. Tänk om det är en kärleksfull attityd till kunderna som automatiskt gör företaget framgångsrikt. Om du vill komma till insikt om vad livet och affärer verkligen handlar om, då kommer Peppes föreläsning att förändra ditt liv för
alltid.

Om Peppe 

Peppe Ekmark är en efterfrågad talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling. Hans föreläsningar handlar om hur man skapar engagerade medarbetare, resultat och framgång.

Idag hjälper och utbildar Peppe företag och organisationer att skapa engagerade medarbetare och därigenom resultat man aldrig trodde var möjliga. Föreläsningarna vänder sig till företag och säljorganisationer som vill skapa ökat engagemang hos medarbetarna som ökar er omsättning dramatiskt!

Så här säger några andra om Peppes föreläsningar

caroline lord
TV 4

“Tack, tack-tack. Dina fantastiska storys, learnings och erfarenheter tillsammans med finfin dramaturgi. Du är SÅ bra. Det här var precis vad vi/vårt gäng behövde och mer ska det bli”

Sara Pontander
KILROY

“Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en pepp-föreläsning!”

Susann Markow

”Jag blev helt tagen och ögonen tårades sig! Det var ett riktigt uppvaknade - en käftsmäll (om man ska prata lite fulspråk…)! Hoppas kunna få ta del av fler föreläsningar av dig, din entusiasm och passion för det du gör smittar. Från botten av mitt hjärta - TACK!”

Vad väntar du på? Boka in dig på en inspirerande, motiverande och lärorik föreläsning med Peppe Ekmark i dag!

Corona information

Efter bästa förmåga har vi anpassat lokalen med hänsyn till Corona. Vi använder luftrenare från Livsdal samt sprider ut deltagarna med rekommenderat avstånd.