Företagsanpassade säljutbildningar


P1200608.jpg

Säljmetodiken steg för steg

Vi går igenom säljmetodiken steg för steg, det som garanterar framgång och lönsamhet. Utbildningen baseras på min bok ”Sälja bra eller sälja bäst”. En bok som bygger på mer än 30 års erfarenhet av försäljning och säljledning. Jag går igenom de 10 viktigaste stegen för att lyckas med framgångsrik försäljning. Konkret kunskap, tydliga verktyg och allmänna råd och tips.

Till detta kommer våra gemensamma diskussioner, mycket idéutbyte och mycket skratt. Resultatet blir en konkret och kraftfull handlingsplan som garanterat kommer öka din försäljning om du genomför den fullt ut

Ge mig 1-2 utbildningsdagar så ska jag ge dig allt du behöver för att, en gång för alla, släppa alla hinder och istället skapa oanade resultat i din försäljning. Utbildningen vänder sig till företag som har egna säljare som behöver tips, ny kunskap samt framför allt inspiration som gör att kommer öka företagets försäljning.

Utbildningen genomförs under 1-2 dagar. Vid önskemål följer vi även upp utbildningen med två uppföljningsmöten.


Stegen vi kommer gå igenom i säljutbildningen

Dag 1

- Inspirationsföreläsning i hur man skapar framgångsrika organisationer

- Vinsten för kunden

- Boka kundbesök

- Första mötet med kunden

- Behovsanalysen

Dag 2

- Presentationsteknik

- Invändningshantering

- Avslutsteknik

- Uppföljning

- Att tänka på som säljare

- Den personliga vinsten


Kontakta mig för mer information

Namn *
Namn

Sagt om säljutbildningen


Stort tack Peppe för all energi du fyllde oss med! Din mix av naken ärlighet kring dina egna erfarenheter och konkret säljutveckling var perfekt. Vi blev grymt inspirerade. TACK!
— Fredrik Svennersjö, Ålandsbanken
Tack, tack- tack. Dina fantastiska storys, learnings och erfarenheter tillsammans med finfin dramaturgi. Du är SÅ bra. Det här var precis vad vi/vårt gäng behövde och mer ska det bli
— Caroline Lord, TV4
Tack för en otroligt inspirerande och spännande föreläsning Peppe (Peter) Ekmark. Du var utan tvekan, en av den duktigaste föreläsare jag fått chansen att ta del av. Du kom med både nya tankar, strategier och konkreta säljtips som man kommer ha nytta av i sin vardag.
— Jimmy Andersson, Convini