Säljutbildning i Italien med Peppe Ekmark

bebf31_52c9bb917b664b4093e2b1ffc69d8f34.jpeg

Säljmetodiken steg för steg

Vi går igenom säljmetodiken steg för steg, det som garanterar framgång och lönsamhet. Utbildningen baseras på min bok ”Sälja bra eller sälja bäst”. En bok som bygger på mer än 30 års erfarenhet av försäljning och säljledning. Jag går igenom de 10 viktigaste stegen för att lyckas med framgångsrik försäljning. Konkret kunskap, tydliga verktyg och allmänna råd och tips.

Till detta kommer våra gemensamma diskussioner, mycket idéutbyte och mycket skratt. Resultatet blir en konkret och kraftfull handlingsplan som garanterat kommer öka din försäljning om du genomför den fullt ut.

Utbildningsstegen i Peppes säljutbildning:

 
 

Datum:

5-9e juni 2018

2-6e oktober 2018


I utbildningen ingår tre dagars säljutbildning inkl kurslitteratur och efterlämningsmaterial samt diplom. Flyg tur/retur samt transfer till byn Dezza. Boende fyra nätter i del i dubbelrum inkl. sängkläder och handduk. Frukost, lunch samt alla restaurangbesök och vingårdsbesök inkl. dryck under hela utbildningen.

Minst 6 deltagare behövs för att utbildningen ska genomföras i Italien aktuella datum.

Kontakta mig för information

Namn *
Namn

Sagt om säljutbildningen i Italien

Jag tror faktiskt inte att jag någonsin har träffat en människa som är så inspirerande som du är! Ännu en gång, jag är så tacksam och glad över att jag fick den här chansen att följa med till Toscana. Ett minne för livet och även kunskaper att bära med sig för livet. Tack
— Anna Nystedt/Eskilstuna
Under din kurs fick jag tillbaka tron och hoppet till min egen affärsidé. Jag kände rötterna vakna till liv inom mig, och kom i kontakt med varför jag gör det jag gör, vad jag vill, och vad jag känner att jag kan och vill bidra med i välden och för människor. Vad kan vara större? Stort, varmt, innerligt tack Peppe.
— Lena Gennerud/Hejdadig
Det blev en oförglömlig vistelse med säljutbildning av världsklass, trevliga kursdeltagare och De Luxe-kvalitet på hela arrangemanget. Suveränt koncept! Jag är verkligen impad av hur du lyckas förmedla så mycket med sådan tydlighet, humor och självklarhet! Den stora ögonöppnaren för mig var hur man hanterar invändningar vilket jag inser är nyckeln till det lyckade säljsamtalet. Det här måste vara Sveriges bästa säljutbildning!
— Magnus Fermin/Digitalpiloterna 
Det finns bara ett ord för trippen. Världsklass. Kunskap, energi, träning, kultur och lysande upplägg. Jag har 100-tals böcker om sälj, har hört massor av säljgurus men ingen som gett så mycket, så äkta och så verklighetsförankrat. Om jag inte använder det du lärt mig så får jag skylla mig själv. Du gav knivskarpa verktyg för att lyckas med min försäljning.
— Ulf Bergman/Stolt kommunikation