Skräddarsydd säljutbildning

Peppe hävdar att det räcker med en dag med företaget för att ni ska få insikter som gör att ni kan på öka resultatet med minst 25% inom tre månader.

Öka försäljningen

Utbildningen ger kunskap som kommer öka företagets omsättning och få de anställda att längta efter att komma till jobbet.

Ge Peppe en dag med hela ditt företag och han lovar att ni sedan kommer skapa resultat som tidigare känts omöjliga.

Efter den här utbildningen kommer dina anställda att vara utrustade med nya verktyg och insikter som kommer att öka er omsättning märkbart. Dagarna är fyllda med inspiration och insikter som garanterat kommer få dina anställda att längta tillbaka till att sätta igång med jobbet igen!

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap, bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevik koncernen.


Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt – och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Om och om igen.


Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt.

Vad några av deltagarna säger om utbildningen

"Jag vet inte var jag ska börja, Peppe kom från Italien upp till oss i Söderhamn och höll en tvådagars utbildning med fokus på teambuilding och det var den bästa utbildningen jag varit på. Vi hade 3 nya medarbetare med oss som inte träffat gruppen fysiskt tidigare men tack vare Peppe så lärde vi oss känna varandra på riktigt redan efter några timmar och det gav en effekt på hela utbildningen då vi skapade en öppenhet och ärlighet mellan varandra. Utbildningen gav oss ordentliga verktyg som kommer göra skillnad direkt och var otroligt uppskattad av både nya och gamla medarbetare. Jag tror att tack vare utbildningen och coachingen från Peppe så kan vi dubbla vår omsättning. 

Tack Peppe, för att du är den du är och att du är på riktigt. Glad att vi lärt känna varandra!"

Jonas Lööw

Bokadero

”Måste säga att jag är grymt imponerad av hur du la upp utbildningen! Förstår att det är en utmaning från ditt håll att inte känna energin riktigt på samma sätt som när man kör live men som deltagare var det absolut inga problem att få energi från dig.

Jag har ju läst både ”Leda bra eller leda bäst” och ”Sälja bra eller sälja bäst” och kände igen många historier men upplevde ändå att det du sa var spännande när de sattes i ett nytt sammanhang.

Upplevde att du fick med allt det som vi diskuterade på det förberedande mötet förra veckan på ett väldigt naturligt sätt. Bra paralleller istället för pekpinnar.”

Angelika Westermark

Solide AB

”Tack för en helt fantastisk utbildning!

Med dina historier, insikter och ditt individuella bemötande inspirerar du människor på ett sätt som jag inte sett förr. Följer man dina tydliga råd och anammar man det ”mind set” du förespråkar så kommer man garanterat lyckas som säljare och ledare.

Jag hoppas innerligen att många andra får chansen att uppleva dig Peppe!”

Robert Olkinuora

Loyatic AB

”Vill mest tacka för jättebra utbildningsdagar med dig. Det blev jättebra och vi är alla helnöjda. Jag har varit i kontakt med många säljcoacher, men du kändes verkligen som att du var en av ”oss” vilket var väldig positivt.

Jag har en bra känsla i magen att vi kommer nå målet, och jag är jättetacksam att du gav oss verktygen”

Maria Bergholtz

Insight Competence AB


"Jag har haft förmånen att både lyssna till Peppes föreläsning samt suttit i workshop med honom.

I sin föreläsning är han jordnära och genuin i hur han ser på (själv)ledarskap och teamutveckling. Han berör med sin ärlighet och jag är likt honom full övertygad om att det är det bästa sättet att nå framgång, oavsett vad den är.

I workshop sammanhang är han vass och tydlig i det han vill lära ut och lämnade i alla fall mig med en känsla av att försäljning är roligt, ganska enkelt om du använder rätt strategi samt att det guld att bygga relationer - en utbildning helt i min smak.

Jag rekommenderar varmt Peppe till både föreläsningar och workshops. "

Rebecca Krantz

HOLISTIC FUTURE

"Om du vill öka ditt företags försäljning, ta råd av Peppe Ekmark. Jag har lyssnat på honom två gånger och tog anteckningar som besatt. Och varför skulle jag inte göra det? Först lyfte han säljteamet på Metro från en jumboplats till förstaplats. Sen gjorde han samma sak med MTG.

Som ett nästa steg tycker jag att ni ska ta in honom som konsult för att få the full experience. "

Erik Olkiewicz


"Under två dagar gav Peppe oss på SJ försäljning ovärderliga verktyg och stor inspiration mitt i en organisationsförändring. Genom sin egna personliga historia fick han oss att reflektera och åter hitta fokus och bli ett team igen.

Rekommenderar Peppe varmt.

Pernilla Johansson

SJ