Skräddarsydd ledarskaputbildning

Peppe hävdar att det räcker med två dagar med företaget för att ni ska få insikter som gör att ni kan på öka resultatet med minst 25% inom tre månader.

Leda bra eller leda bäst

Utbildningen ger kunskap som kommer öka företagets omsättning och få de anställda att längta efter att komma till jobbet.

Ge Peppe två dagar med ledningsgruppen, ditt team eller hela företaget och han lovar att ni sedan kommer skapa resultat som tidigare känts omöjliga.

Efter den här utbildningen kommer dina anställda att vara utrustade med nya verktyg och insikter som kommer att öka er omsättning märkbart. Dagarna är fyllda med inspiration och insikter som garanterat kommer få dina anställda att längta tillbaka till att sätta igång med jobbet igen!

Exempel på utbildningens innehåll

Föreläsning om drivkrafter

Vilka drivkrafter finns inom försäljning, ledarskap och kommunikation och hur du kan skapa vilka affärer du vill genom insikt i hur vi människor fungerar.

10 steg till framgång i försäljning

Verktyg, råd och tips till hur du når nya kunder och kommer till avslut.

Hur skapar vi ett framgångsrikt företag

Hur skapar vi en engagerad organisation.

De 8 stegen som ger framgång

Hur du hittar och behåller motivation, fokus och övervinner dina hinder.

Vad några av deltagare säger om utbildningen

"Sättet att ta nästa steg i sin utveckling kan se olika ut för olika personer. Men gemensamt för alla människor är att man måste ha en självinsikt och en ödmjukhet inför att det även kan krävas rätt hårt arbete att nå till nästa nivå. Exakt detta har Peppe förstått, och kan förmedla det via sina föreläsningar och sitt sätt att coacha på ett fantastiskt sätt. Värdesätter du, precis som jag, att nå nya framgångar på ett ärligt och kärleksfullt sätt?

Ja, då finns det ingen bättre i hela världen att inspireras av än Peppe Ekmark. "

David Uhrner


"Jag gick i höstas en fantastisk ledarskapskurs med Peppe. Jag har i hela mitt vuxna liv gått många ledarskapskurser och haft många roller i yrkeslivet där det prövats praktiskt. Men måste säga att denna kursen levererade rätt långt över förväntan. Peppes genuina äkthet ihop många egenupplevda situationer där ledarskapet fått testats ordentligt, gjorde att kursen ihop med stor portion av kunskap i ämnet blev mycket bra.

Tänker fortfarande på kursens innehåll snart 3 månader efter kursen, den gav bestående intryck. Högsta betyg."

Peter Hasselskog Bredesen


"Peppe levererar inte någon "Formulär 1-A"-föreläsning. Han är floskelfri och ankrar allt han säger i en verklighet. Han levererar sitt liv, och genom det lärdomar till den som lyssnar. Genom sitt liv tar han oss från det ena ovärderliga tipset till det andra. Ibland berör det, ibland inspirerar det och ibland lockar det till skratt. Men det allra viktigaste:

Peppe står för en typ av försäljning och ledarskap som jag tror alla svenska företag mår bra av — oavsett om det handlar om personaltillfredsställelse eller kundnöjdhet. "

Björn Wennerström

Vulkanisterna AB

"Efter att ha varit på många föreläsningar och workshops tidigare så har jag mycket att jämföra med. Peppes energi och ärliga sätt att berätta och beröra på, sticker ut på ett positivt sätt som verkligen fick vår grupp att tänka nytt och börja kommunicera på ett öppnare sätt.

Jag har bara varma ord att säga om Peppe och kommer definitivt boka honom igen!"

Sarah Sinclair

Adgrabber AB


Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap, bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevik koncernen.


Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt – och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Om och om igen.


Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt.

Läs mer om Peppe genom att klicka här.