Skip to main content

Säljutbildning:

Förbättra dina säljfärdigheter och öka försäljningen

Vill du öka din försäljning och uppnå dina försäljningsmål? Då är säljutbildning det perfekta verktyget för dig. Genom att investera i din säljutbildning och utveckling kan du förbättra dina färdigheter och prestationer som säljare, och därmed öka dina intäkter.

I dagens konkurrensutsatta affärsvärld är en stark säljavdelning avgörande för att uppnå framgång. Med rätt säljutbildning kan du lära dig effektiva tekniker för att hantera kunder, förstå kundbehov och övertyga dem att köpa. Dessutom kan säljutbildning hjälpa dig att utveckla din förmåga att bygga och upprätthålla kundrelationer, vilket kan leda till mer affärer och ökad lojalitet.

säljutbildning

Antingen arbetar du med utveckling eller så arbetar du med avveckling.

För att skapa de bästa förutsättningarna för ökad försäljning är det viktigt att investera i säljarnas utveckling och engagemang. En stark säljavdelning är avgörande för framgångsrik försäljning och det är därför viktigt att kontinuerligt utveckla och stärka den. Som säljare är det viktigt att alltid sträva efter att utvecklas och växa.

Säljutbildning är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa säljare att utveckla sina färdigheter, förbättra sin prestation och öka sin försäljning. Genom att investera i säljarnas utbildning och utveckling kan företag bygga en stark säljavdelning som kan hjälpa till att uppnå försäljningsmål och öka intäkterna. Så om du vill lyckas som säljare eller stärka din säljavdelning, se till att investera i säljutbildning och utveckling. Det kan vara en väl investerad pengar och hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna för att öka försäljningen.

Om Peppes bästa säljutbildningen

Peppe har framgångsrikt skapat säljutbildningar som garanterat tar säljare till en helt ny nivå, den nivå som är en förutsättning för att kunna arbeta helt utan friktion tillsammans, där alla kan fokusera på det som är viktigt för att ta arbetet och företaget framåt.

Vinsten blir, utöver bättre arbetsresultat och arbetsglädje, en ökad omsättning och bättre vinst. Garanterat. Investera i tid med Peppe och skapa bättre resultat än någonsin tidigare. Oavsett om du är säljare som vill utbilda dig privat eller om ni är ett företag med en säljavdelning, så ger Peppe insikter och verktyg som garanterar ännu bättre säljresultat, där säljare genuint vill vara med och bidra på sina egna sätt.

Studera på egen hand

4 900/ kr

Studera när det passar dig bäst, oavsett tid och plats.

Arbeta med de 10 stegen i säljprocessen i moduler med video, text, övningar och kunskapstester.

Onlineutbildning
Gruppträff & coachning
Fördjupningsutbildning i Toscana

Tillsammans

19 900 kr

Just nu: 9 900 / kr

Utvecklas i grupp tillsammans med andra säljare som går utbildningen. Ni börjar med en dag då hela gruppen träffas.

Vi följer upp med 2-timmars coachingmöten online varje vecka i fyra veckor.

Onlineutbildning
Gruppträff & coachning
Fördjupningsutbildning i Toscana

Säljutbildning i Toscana

29 900/ kr

Här kombinerar du utbildning och härliga upplevelser tillsammans med andra säljare under fyra dygn på Peppes kursgård Casa Oliveta i Toscana.

Boende, mat, dryck, nya vänner och minnen för livet ingår!

Onlineutbildning
Fördjupningsutbildning i Toscana

Jessica Creutz

"Tack för bästa kursen, helt underbar. Jag kommer ta med mig mycket från dagarna med er, hela livet"

Cecilia Stålnacke

"Tack för en säljkurs utöver det vanliga. Kommer hem med så mycket bra kunskap, insikter, mod, värme och nya vänner."

Pierre A. Kropp

"Peppe jag är så oerhört tacksam för att jag fick möjligheten att åka med på den här resan. Den har verkligen förändrat mitt liv och gett mig en helt annan tro på mig själv och på livets möjligheter. Jag är mer motiverad än någonsin och så taggad att dra igång mitt nya projekt. Du är bäst!"

Attila Farkas

"Stort tack för allt Peppe och gänget. Denna resa var helt magisk och jag kommer alltid bära med mig minnen och insikter för livet. Detta har verkligen förändrat mitt liv! Alla borde få göra en sån här fantastisk resa med ett underbart gäng."

SÄLJUTBILDNING FÖR FÖRETAG

Utbildningar för företag som behöver utveckla sin försäljning. Ni får alla tips och råd ni behöver för att sticka ut i stenhård konkurrens. Resultatet är en konkret och kraftfull handlingsplan som ni tar med dig hem. Klicka och läs mer!

Läs mer

ÖPPNA SÄLJUTBILDNINGAR

För dig som vill ta vidareutvecklingen som säljare i egna händer, oavsett var du är i din säljkarriär just nu. Välj mellan färdiga paket som låter dig studera på sättet som passar dig bäst, ensam eller tillsammans med andra. Klicka och läs mer!

Läs mer
säljutbildning

Kort om Peppe

Peppe står för mycket personliga utbildningsmetoder och ett bemötande som lyfter sälj- och ledarskapsprocesser till helt nya nivåer. Han har med sig en häftig erfarenhet från 35 år i näringslivet där han utmanat många och förändrat sättet de tänker på.

När Peppe inte utbildar företag på kursgården i Toscana skriver han böcker, ger personlig coachning och genomför skräddarsydda företagsutbildningar både i Sverige och utomlands

säljutbildning

Är du intresserad av säljutbildning?

Fyll i din information så kontaktar vi dig snart!