Säljutbildningar med Peppe

Peppe är en skicklig utbildare och föreläsare som går på djupet i försäljningsteknik där du får alla verktyg som behövs för att fånga intresse, bygga relation och slutligen sälja. Med sin långa bakgrund som chef för flera stora försäljningsavdelningar delar Peppe med sig av sina egna erfarenheter, tipsar och utmanar för att plocka fram din inre stjärnsäljare.

Peppe erbjuder följande säljutbildningar 

Säljutbildning i Toscana

Hur du lätt kan öka försäljningen från dag ett

Den här kursen passar dig som antingen är egenföretagare med en tjänst eller produkt som du ska börja sälja eller för er som varit igång ett tag, men behöver utveckla försäljningen. Kursen ger dig de tips och råd du behöver för att sticka ut i den stenhårda konkurrensen.

När du lämnar kursen har du en konkret och kraftfull handlingsplan – och är redo att börja sälja!

”Det finns bara ett ord för trippen. Världsklass. Kunskap, energi, träning, kultur och lysande upplägg.

Jag har 100-tals böcker om sälj, har hört massor av säljgurus men ingen som gett så mycket, så äkta och så verklighetsförankrat.
Om jag inte använder det du lärt mig så får jag skylla mig själv. Du gav knivskarpa verktyg för att lyckas med min försäljning”

Ulf Bergman - Stolt Kommunikation

”Det blev en oförglömlig vistelse med säljutbildning av världsklass, trevliga kursdeltagare och De Luxe-kvalitet på hela arrangemanget. Suveränt koncept! Jag är verkligen impad av hur du lyckas förmedla så mycket med sådan tydlighet, humor och självklarhet!

Den stora ögonöppnaren för mig var hur man hanterar invändningar vilket jag inser är nyckeln till det lyckade säljsamtalet. Det här måste vara Sveriges bästa säljutbildning!”

Magnus Fermin - Digitalpiloterna

Skräddarsydd säljutbildning för företag 

Hur ni kan samarbeta bättre tillsammans som skapar resultat utöver det vanliga

Att skapa ett framgångsrikt team, oavsett om det är en ledningsgrupp, styrelse eller arbetsteam kommer alltid att vara väl investerade pengar.

Syftet med denna utbildning är att på ett effektivt sätt ta gruppen till den nivå som krävs för att kunna arbete helt utan friktion och på så sätt kunna fokusera på det som är viktigt för att ta arbetet framåt. Ni kommer få insikter och verktyg som gör att ni kommer skapa ett ännu bättre samarbete i gruppen.

Vinsten blir, förutom bättre arbetsresultat, även en ökad arbetsglädje.

”Måste säga att jag är grymt imponerad av hur du la upp utbildningen! Förstår att det är en utmaning från ditt håll att inte känna energin riktigt på samma sätt som när man kör live men som deltagare var det absolut inga problem att få energi från dig.

Jag har ju läst både ”Leda bra eller leda bäst” och ”Sälja bra eller sälja bäst” och kände igen många historier men upplevde ändå att det du sa var spännande när de sattes i ett nytt sammanhang.

Upplevde att du fick med allt det som vi diskuterade på det förberedande mötet förra veckan på ett väldigt naturligt sätt. Bra paralleller istället för pekpinnar.”

Angelika Westermark - Solide AB


”Tack för en helt fantastisk utbildning!

Med dina historier, insikter och ditt individuella bemötande inspirerar du människor på ett sätt som jag inte sett förr. Följer man dina tydliga råd och anammar man det ”mind set” du förespråkar så kommer man garanterat lyckas som säljare och ledare.

Jag hoppas innerligen att många andra får chansen att uppleva dig Peppe!”

Robert Olkinuora - Loyatic AB

Digital försäljningsutbildning (online)

Om du är öppen för att lära dig nya saker men inser att endast kunskap inte räcker - du måste också göra det som krävs för att lyckas - då är det här onlineutbildningen för dig!

Om du söker en onlineutbildning som lär dig genvägar till snabba pengar, fortsätt leta :-)


Om du är försäljningschef så hjälper Peppe dina säljare att på två veckor nå resultat du inte trodde var möjliga, genom att lära dem allt de behöver för att lyckas.

"Jag ser direkt att denna digitala säljutbildning går att använda på flera olika säljare, var dom än är i sin utveckling. För nya säljare kommer dom hitta en struktur, arbetssätt och lättare gå mot avslut. Men även mina erfarna säljare som behöver få en påminnelse om ”Basic Sales” och dess struktur. Utbildningen innehåller en bra blandning av rörligt material, text att läsa och övningar att utföra. Går lätt att använda både enskilt och i grupp med enkelhet att följa upp. Jag upplever att säljprogrammet har ett bra flöde på hemsidan. Metodiskt och lättförståelig. Som säljare behöver man få en få en liten ”aha-upplevelser” i en utbildning, och det får man här."

Anders Halldén - Bauer Media Group

"Peppes kursupplägg är bra med närvarande exempel som alla förstår och kan känna igen sig i. Om du aldrig har arbetet med försäljning alternativt inte alls förstår försäljning så kan jag rekommendera denna kurs. Du kommer snabbt förstå vad det handlar om och bli sugen på att själv prova på de mest utmanande situationer en säljare kan stå inför. Jag kan rekommendera mina säljare att gå denna kurs så att jag lugnt kan följa ett ökande försäljningsresultat därefter."

Einar Lundquist - Office Depot

Några av företagen Peppe haft förmånen att samarbeta med