Lär dig tillsammans med andra

Kombinationen för dig som vill studera på egen hand men också få coachning och byta erfarenheter med andra.

Onlineutbildning

Studera när det passar dig bäst, oavsett tid och plats. Arbeta med de 10 stegen i säljprocessen i moduler med video, text, övningar och kunskapstester.

Gruppträff
och coaching

Utvecklas i grupp tillsammans med andra säljare som går utbildningen. Ni börjar med en dag då hela gruppen träffas. Vi följer upp med 2-timmars coachingmöten online varje vecka i fyra veckor.

Fördjupningsutbildning

i Toscana

Här kombinerar du utbildning och härliga upplevelser tillsammans med andra säljare under fyra dygn på Peppes kursgård Casa Oliveta i Toscana. Boende, mat, dryck, nya vänner och minnen för livet ingår!

Onlineutbildningen

Utbildningen är baserad på Peppe Ekmarks bok "SÄLJA BRA ELLER SÄLJA BÄST - Hur du hittar nyckeln till kundens hjärta" och består av moduler med video, text, övningar och kunskapstester.

Här är de 10 stegen som du tränar på i onlineutbildningen

Vinsten för kunden

Få kunden att inse värdet av det du erbjuder dem.

Boka möte

Se till att kunden vill träffa dig och boka ett möte.

Första mötet

Skapa snabbt rätt stämning när du träffar kunden.

Invändningar

Hantera kundens invändning till ett steg närmare en affär.

Behovsanalysen

Ställ rätt frågor för att kunna skapa ett bra erbjudande.

Presentationen

12 tips som hjälper dig att göra en riktigt bra presentation.

Avslutsteknik

Skapa konkreta förslag som hjälper kunden att fatta beslut.

Uppföljning

Gör en plan för att säkerställa en fortsatt bra relation.

Att tänka på

Planera din tid så du kan göra det som krävs för att lyckas.

Personliga vinsten

Fortsätt att prestera på topp och nå dina drömmars mål.

Hur låg tid tar onlineutbildningen?

Onlineutbildningen består av en introduktion och 10 moduler som du genomför i den takt som passar dig bäst. Varje modul tar ungefär 2 timmar att genomföra och består av video, text, exempel, övningar och ett delprov som du ska klara av för att fortsätta till nästa modul. När du klarat av hela onlineutbildningen kan du alltid gå tillbaka till modulerna vid senare tillfälle för att fortsätta träna på det som behövs eller för att fräscha upp minnet.

Hur länge har jag tillgång till den?

Onlineutbildningen finns tillgänglig för dig ett helt år efter ditt köp, så du kan komma tillbaka och träna regelbundet och fortsätta att utvecklas som säljare under året.

Hur funkar övningarna?

Varje övning har en nedladdningsbar PDF som du använder när du lär dig och tränar på att göra saker utifrån din egen situation. I slutet av onlineutbildningen får du också en PDF med alla övningar samlade i en 34-sidors workbook, som du kan ladda ner och använda även när du inte är inloggad.

Får jag något intyg på att jag genomfört utbildningen?

När du har klarat av hela onlineutbildningen skickar vi dig ditt eget personliga diplom så du kan visa kollegor eller blivande arbetsgivare din kompetens inom försäljning.

Vad händer om jag inte blir nöjd?

Vi har utbildat över 300 företag och vårt mål är alltid 100% nöjda deltagare. Därför erbjuder vi dig pengarna tillbaka om du inte är nöjd. I gengäld vill vi veta vad som inte var bra så vi kan förbättra oss.

Utvecklas tillsammans med andra genom gruppträff och coaching

Du träffar Peppe på en gruppträff tillsammans med de andra deltagarna under en heldag. Ni berättar om era individuella utmaningar och Peppe introducerar sig själv och utbildningens upplägg för de kommande fyra veckorna.

Varje vecka träffas ni igen på coachingmöten online som tar 2 timmar. Ni går igenom två av stegen i onlineutbildningen varje vecka tillsammans och sammanfattar vad ni lärt er.

Storleken på grupper varierar men ni är aldrig fler än 10 personer, så det blir så personligt och effektivt som möjligt.

Lär dig tillsamman

med andra

19 900 kr

exkl moms

Fyll i och klicka på boka!

Välj startdatum för gruppträffen
23 jan FULLBOKAD
20 feb
30 mars

Betalningsvillkor

30% vid bokning, resterande belopp vid gruppträffen.