Skip to main content

Företagsanpassade säljutbildningar

På ert företag eller på kursgården i Toscana

Gratis boende när du väljer att boka utbildningen i Toscana!

“Tack för en helt fantastisk utbildning! Med dina historier, insikter och ditt individuella bemötande inspirerar du människor på ett sätt som jag inte sett förr. Följer man dina tydliga råd och anammar man det ”mind set” du förespråkar så kommer man garanterat lyckas som säljare och ledare. Jag hoppas innerligen att många andra får chansen att uppleva dig Peppe!”

Robert Olkinuora
CEO

Antingen arbetar ni med utveckling eller så arbetar ni med avveckling

Det finns dessvärre ingenting där emellan. Det här gäller inte bara era produkter utan även säljteamet. Det kommer alltid att vara era säljares engagemang, kreativitet och vilja att utvecklas tillsammans som skapar de bästa förutsättningarna för ökad försäljning.

Att hela tiden utveckla era säljare och bygga ett starkare säljteam är därför alltid välinvesterade pengar.

Säljutbildningar för ditt företag

Peppe har framgångsrikt skapat säljutbildningar som garanterat tar säljteamet till en ny nivå, som blir en förutsättning för att kunna arbeta helt utan friktion tillsammans. Där alla kan fokusera på det som är viktigt för att ta arbetet och företaget framåt. Vinsten blir, utöver bättre arbetsresultat och arbetsglädje, en ökad omsättning och bättre lönsamhet. Garanterat.

Investera er tid med Peppe och skapa bättre säljresultat än någonsin tidigare – med insikter och verktyg som gör att era säljare genuint vill vara med och bidra på sina egna sätt.

Så här kan ditt upplägg se ut för en
2-dagars säljutbildning

Säljutbildningen inleds alltid med djupintervjuer med några av era deltagare för att anpassa utbildningen efter era behov. Sen träffas vi i två dagar och guidar er grupp genom ett noga förberett program som bevisat skapar bra resultat. Eftersom alla är på samma plats efter första dagen äter vi middag tillsammans och fortsätter att diskutera dagens innehåll.

Efter de två dagarna kommer era deltagare att inse vad som måste göras för att företaget ska kunna ta nästa steg.

Dag 1 - pass 1

Inledande inspirationsföreläsning om kommunikation och försäljning

Föreläsningen handlar om hur ni, genom ert eget agerande, kan skapa i princip vilka affärer ni vill. Bara ni själva förstår hur vi människor fungerar. Gör ni det kommer ni lättare att förstå hur era kunder agerar och reagerar. Ni kommer få insikter som får er att förstå vad försäljning egentligen handlar om.

Dag 1 - pass 2

De tio stegen tillframgång i försäljning

Här går vi igenom de tio stegen som gör att ni garanterat kommer att skapa fler affärer framöver. Ni får konkreta råd, tips och verktyg för varje steg. Efter det här passet kommer alla säljare att inse vad de behöver träna mer på för att öka sitt resultat. Sedan tar vi fram konkreta förslag och åtgärder, beroende på vilka punkter som är aktuella för just er. Vi säkerställer att ni tränar på dem genom onlineutbildningen som ni alla får tillgång till efteråt. Det här passet är riktigt kunskapsfyllande med många aha-upplevelser.

Dag 2 - pass 3

En insiktsfull föreläsning om hur ni skapar ett framgångsrikt arbetsteam

Föreläsningen handlar om hur ni får er säljorganisation att gå från att leverera bra, till att på kort tid leverera resultat som ni inte själva trodde var möjliga. Här får ni lära er hur ni kan skapa ett engagerat säljteam som gör allt för att nå sina uppsatta mål tillsammans .

Dag 2 - pass 4

De åtta stegen som får er att inse vad som krävs för att skapa ett framgångsrikt säljteam

På det här passet går vi igenom det som gör att ni kan skapa ett mer framgångsrikt säljteam. Steg för steg går vi igenom vad som får oss människor att vilja göra det där extra som behövs. För att bli fokuserade, motiverade och en gång för alla släppa alla hinder som gör att ni inte levererar på topp. Här blir det en hel del övningar som skapar insikter och får er att förstå varför ni inte alltid når era mål. När ni väl har insett dessa, kan ni göra den förändring som krävs för att nå i princip alla mål ni vill.

Dag 2 - pass 5

Genomgång av onlineutbildningen

När vi närmar oss slutet av andra dagen går vi igenom onlineutbildningen, som alla deltagarna får tillgång till under 12 månader. De 10 modulerna som ingår i utbildningen har filmer, inläsningsmaterial, tydliga exempel från verkligheten, övningsuppgifter och delprov. För att komma vidare i programmet måste man göra alla delmoment och klara varje delprov. Repetition är kunskapens moder. Därför ska era deltagare fortsätta att träna under 12 månader och på så sätt skapa den beteendeförändring som krävs för att få helt nya förutsättningar för framtiden.

Gör en bokningsförfrågan

Alternativ 1

Säljutbildning hos er på företaget

Detta ingår i säljutbildningen:

 • Djupintervjuer med några av deltagarna för att anpassa utbildningen till era behov
 • En till tre utbildningsdagar beroende på upplägg
 • Gratis tillgång till Peppes säljutbildning online i 12 månader Läs mer här
 • Boken “Sälja bra eller sälja bäst – hur du hittar nyckeln till kundens hjärta”
 • Fyra uppföljningsmöten med berörda för att säkerställa att det som vi kommer överens om genomförs
 • Personliga diplom vid avslutat program
Alternativ 2

Säljutbildning i Toscana

Som alternativ 1, med följande tillägg:

 • Gratis boende för upp till 16 deltagare
 • Yogastudio
 • Swimming pool
 • Vandringar i naturen
 • Besök på vingård (enl. önskemål)
 • Besök på restaurang (enl. önskemål)
 • Middag med egen kock i huset (enl. önskemål)
 • Besök till staden Lucca (enl. önskemål)
 • Besök till stranden (enl. önskemål)
 • Transfer t/r Pisa flygplats (enl. önskemål)

Här kan du ladda ner PDF med information om företagsanpassade säljutbildningar