Sälja bra eller sälja bäst

En kurs som hjälper dig hitta nyckeln till kundens hjärta

4-8 oktober

Att sälja är verkligen en konst!

I ett enormt utbud av varor och tjänster gäller det att få kunden att köpa just din produkt. Men hur sjutton gör man?

Den här kursen passar dig som antingen är egenföretagare med en tjänst eller produkt som du ska börja sälja eller för er som varit igång ett tag, men behöver utveckla försäljningen. Kursen ger dig de tips och råd du behöver för att sticka ut i den stenhårda konkurrensen.

Peppe är en skicklig utbildare och föreläsare som går på djupet i försäljningsteknik där du får alla verktyg som behövs för att fånga intresse, bygga relation och slutligen sälja. Med sin långa bakgrund som chef för flera stora försäljningsavdelningar delar Peppe med sig av sina egna erfarenheter, tipsar och utmanar för att plocka fram din inre stjärnsäljare.

När du lämnar kursen har du en konkret och kraftfull handlingsplan – och är redo att börja sälja!

Dag 1 - Vad är ditt erbjudande?

Vinsten för kunden
Hitta rätt kund. Varför skall du kontakta just denna kund och vad kommer kunden att tjäna på att just träffa dig. Vad kan du erbjuda för egenskaper, fördelar och vinster för kunden som gör att de når sina mål och du dina.

Boka kundbesök
Hjälpmedel för att hitta nya kunder. Är du påläst innan du ringer kunden. Har du förberett samtalet och är du beredd på invändningarna som kommer. Leder du samtalet eller låter du kunden ta över. Hur säkerställer du nya kundmöten över tiden. Kan kunden hjälpa dig med möten?

Första mötet med kunden
Hur agerar du när du träffar kunden första gången. Hur kan du få kunden att fatta tycke för dig och verkligen vilja lyssna på vad du har att säga. People buy from people. Hur tar du reda på att det är rätt beslutsfattare du träffar och hur kan du ta reda på att kunden har råd att köpa av dig. Om inte, hur löser du det och ändå får en affär.

Dag 2 – Hur säljer du in det på bästa sätt

Behovsanalysen
Kanske den viktigaste delen i hela säljprocessen. Hur gör du en bra behovsanalys som täcker in alla de frågor som du vill ha svar på och som kommer hjälpa dig till att skapa förtroende och förståelse för kundens behov och säkerställa ett avslut.

Presentationen
Hur genomför man en presentation där du verkligen får kunden att berätta vad du har att erbjuda. Hur vet du att kunden är med på noterna och lyssnar och framför allt förstår vad du har att berätta. Vad är det som gör att vissa lyckas så mycket bättre än andra i själva presentationen. Har du rätt taktik i din uppbyggnad av presentationen.

Invändningshantering
Kanske den bästa köpsignalen man kan få är alla invändningar som kunderna kommer med. Hur hanterar du invändningar på bästa sätt. Är du förberedd på dem? Förstår du varför kunden har invändningar. Menar verkligen kunden det hen säger? Hur bemöter du invändningarna som kunden kommer med och går vidare till avslut istället?

Dag 3 – Hur får du till en affär

Avslutsteknik
Hur går du tillväga för att få en affär. Hur kan du hjälpa kunden att själv fatta beslut att vilja köpa av dig. Vad finns det för fällor som gör att kunden faktiskt vill köpa av dig men du inte har förstått det. Är priset verkligen det viktigaste eller tror vi bara det. Hur kan du sälja till fullt pris och kunden ändå känna sig nöjd.

Uppföljningen
Följer du upp dina möten? Varför är det så viktigt att återkomma till kunden. Hur kan jag skapa mer försäljning och till och med låta kunden sälja åt mig och till nya kunder. Hur kan jag fördjupa en relation med kunden och behålla kunden "för alltid".

Att tänka på som säljare
Vad har du satt upp för mål för dagen, veckan, månaden. Hur skall du klä dig som säljare? Hur viktigt är ditt utseende? Hur ska du uppträda? Tänker du på ditt personliga varumärke. Kan ditt val av klädsel och sätt att uppföra dig göra skillnad i din försäljning? Vad är i övrigt bra att tänka på för att underlätta för dig att bli framgångsrik i ditt arbete.
Den personliga vinsten
Vad finns det för fördelar med att bli en riktigt duktig säljare. Hur kan du tjäna ännu mer pengar om det är det du vill. Vad kan ditt nästa steg vara i din karriär. Helt klart är det att om du satsar och tror på det du gör. Då kommer du gå hur långt som helst.

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap, bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevik koncernen.


Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt – och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Om och om igen.


Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt.

Läs mer om Peppe genom att klicka här.

Priset för kursen är 20.000 och då får du...

Tre utbildningsdagar och ett helt nytt affärsnätverk

Boende i 4 dygn på Casa Oliveta med del i dubbelrum

Flyg tur/retur från Stockholm  – Pisa, samt transporter i Toscana

Frukost, lunch och middag inklusive vin kaffe och frukt

Utbildningsmaterial till kursen samt digital onlineutbildning

Besök på vingård och tid för reflektion

Så här går det till?

Följ de tre stegen nedan för att lyckas

1. Ansök om att följa med på kursen

2. Bli utbildad i försäljningsteknik av Peppe

3. Var världens bästa säljare med dina nya kunskaper

Max antal deltagare per kurs: 14 st

  • Tre utbildningsdagar
  • Utbildningsmaterial
  • Flyg tur/retur från Stockholm – Pisa
  • Boende fyra dygn på Casa Oliveta
  • Alla måltider inkl. dryck
  • Besök på vingård
  • Alla transporter i Toscana
  • Tid för reflektion
  • Ett helt nytt affärsnätverk

Svara på frågorna nedan för att skicka in din intresseanmälan

Välkommen hem till Peppe Ekmark och Casa Oliveta

Den äldsta delen av Casa Oliveta går tillbaka till 1632. Den eleganta och rymliga (550 m2) villan har sedan i nutid byggts till och renoverats till det goda skick som det är idag. Huset ligger mycket vackert med utsikt över olivlundar, en fågelsjö och små italienska byar på avstånd. Huset är gediget byggt i sten och därmed också svalt sommartid. Alla fönster är försedda med myggnät och fönsterluckor, och varje sovrum har en takfläkt.

Precis framför huset, i bästa sol-läge, finner ni den stora poolen omgärdad av en stor, stenlagd, solterrass och en utedusch. Det finns också gungor, fotbollsspel och ett pingisbord.

Peppe Ekmark tillsammans med fru Lena Lagerström driver kursgården ihop. Lena Lagerström är sommelier, civilingenjör, utbildad vinmakare och sköter den mest fantastiska trädgården. Maten som kommer att serveras är vegetarisk och 90% när/egenproducerat.

Address: Via delle Forbici, 8, 55062 Capannori LU, Italy

Hemsida: https://www.casaoliveta.se

Referenser

Lena Gennerud

Hejdadig

”Under din kurs fick jag tillbaka tron och hoppet till min egen affärsidé. Jag kände rötterna vakna till liv inom mig, och kom i kontakt med varför jag gör det jag gör, vad jag vill, och vad jag känner att jag kan och vill bidra med i välden och för människor. Vad kan vara större? Stort, varmt, innerligt tack Peppe”

Magnus Fermin

Digitalpiloterna

”Det blev en oförglömlig vistelse med säljutbildning av världsklass, trevliga kursdeltagare och De Luxe-kvalitet på hela arrangemanget. Suveränt koncept! Jag är verkligen impad av hur du lyckas förmedla så mycket med sådan tydlighet, humor och självklarhet! Den stora ögonöppnaren för mig var hur man hanterar invändningar vilket jag inser är nyckeln till det lyckade säljsamtalet. Det här måste vara Sveriges bästa säljutbildning!”

Ulf Bergman

Stolt Kommunikation

”Det finns bara ett ord för trippen. Världsklass. Kunskap, energi, träning, kultur och lysande upplägg.
Jag har 100-tals böcker om sälj, har hört massor av säljgurus men ingen som gett så mycket, så äkta och så verklighetsförankrat.
Om jag inte använder det du lärt mig så får jag skylla mig själv. Du gav knivskarpa verktyg för att lyckas med min försäljning”

Har du några frågor?

Kontakta Peppe om du har några funderingar om helgen.

peppe@peppeekmark.se
0707104844