29 september kl. 19:00

29/9 2021

19:00

Ca. 2,5 tim

Cirkus, Stockholm

PeppTalk - Hur du hittar nyckeln till ditt eget hjärta

Det här är en föreställning snarare än en föreläsning. Du får uppleva en kväll med skratt, tårar och insikter och du kommer att lämna Cirkus med kärlek, glädje och energi som gör att du kan ta dig an vilka nya utmaningar som helst efteråt.

Peppe berör ämnen som ledarskap och personlig utveckling och bjuder på spännande överraskningar under kvällen. Om du vill komma till insikt om vad livet verkligen handlar om, då är det här kvällen för dig. Den kan förändra ditt liv för alltid.

Föreställningen passar också som en omstart på jobbet med kollegor eller kunder, nu när vi äntligen kan umgås i stora grupper igen. Vill du samla dina gäster på en fördrink eller äta middag tillsammans innan föreställningen? Eller stanna kvar och umgås i baren efteråt med Peppes egen DJ?

En sak är säker - det har aldrig varit enklare att genomföra ett riktigt bra företagsevent som dina gäster kommer att minnas länge efteråt.

Peppe Ekmark är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling. Han har en mycket engagerande och interaktiv föreläsningsmetod och blev nyligen nominerad till listan över Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2021. Beställ dina biljetter nu - och välkommen till en föreställning du alltid kommer att minnas!


Vi syns på Cirkus!

Vill du boka bord och äta innan föreställningen? Kontakta Cirkus Restaurang på restaurang@cirkus.se eller 08-587 987 50.

Sagt om Peppe

Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en pepp-föreläsning!

Sarah Pontander

KILROY

Jag blev helt tagen och ögonen tårades sig! Det var ett riktigt uppvaknade - en käftsmäll (om man ska prata lite fulspråk…)! Hoppas kunna få ta del av fler föreläsningar av dig, din entusiasm och passion för det du gör smittar. Från botten av mitt hjärta - TACK!

Susann Markow


Fredrik Svennersjö

Stort tack Peppe för all energi du fyllde oss med! Din mix av naken ärlighet kring dina egna erfarenheter och konkret säljutveckling var perfekt. Vi blev grymt inspirerade. TACK!

Fredrik Svennersjö

Ålandsbanken

Samarbetspartners

Låt oss presentera våra fantastiska sponsorer!

The Assessment Company

Vår vision är att realisera potential hos människor.
The Assessment Company erbjuder innovativa och forskningsbaserade koncept inom rekrytering, träning och utveckling som skapar effekt.

Svenska Fribrevsbolaget

Svenska Fribrevsbolaget är Sveriges första och enda försäkringsbolag byggt och anpassat för fribrev. Många kunder påpekar att de inte får den hjälp de efterfrågar. Utifrån dessa insikter utvecklades det som nu är Svenska Fribrevsbolaget.

HRM Affärsutveckling

Vårt mål är att vara en helhetspartner inom Human Resource Management. Vi brinner för det vi gör och vår passion ligger i att göra skillnad. På riktigt. Det genomsyrar våra leveranser och innebär mod att ifrågasätta för att hjälpa kunden att komma till rätt mål. 

Kontakta

Kontakta finns till för att skapa fokus på allt som rör de miljontals kundkontakter som dagligen hanteras i Sverige. Kontakta verkar för seriositet och kvalitet i syfte att skapa ett bra klimat mellan konsumenter, samhälle och alla de företag som arbetar med kundkontakter.

The Brilliant Leadership

Allt ledarskap utgår från individen. Och då måste även ledarskapsprogrammen göra det – annars blir det bara en quick-fix; snabba kolhydrater för stunden. Problem och förutsättningar är alltid individuella och då måste lösningarna vara det. Det har varit vår filosofi när vi utvecklat The Brilliant Leadership.