Peppe på Cirkus 29 September 2021 

VILL DU LEDA BRA ELLER LEDA BÄST?

Välkommen till föreställningen som hjälper dig att hitta nyckeln till ditt och dina medarbetares hjärta

Tänk om att leda andra handlar om att leda dig själv. Tänk om det är sårbarhet som ger dig och dina medarbetare styrkan att lyckas. Och tänk om det är en kärleksfull attityd till kunderna som automatiskt gör företaget framgångsrikt. Om du vill komma till insikt om vad livet verkligen handlar om, då kommer Peppes föreställning att förändra ditt liv för alltid. 

Den här föreställningen är främst för dig som är ledare, men även för dig som är privatperson och vill ta nästa steg i din utveckling. Vill du få saker att hända på riktigt? Vill du leva dina drömmar? Vill du skapa resultat som andra säger är omöjligt?

Ja, då ska du definitivt beställa din biljett nu. Och det spelar ingen roll att det är ekonomisk kris eller att Corona härjar i hela Sverige. Med rätt attityd, rätt kunskap och rätt inställning kan du lyckas oavsett vad som händer i samhället. Peppe vet det på riktigt. Han har både tagit sig ur djupa kriser och skapat framgångsrika företag och team under de senaste 35 åren.

Om det är någon du vill ha vid din sida när det blåser upp till storm, så är det Peppe. Låt honom hjälpa dig leva dina drömmar och bli ostoppbar oavsett hur jobbigt det är just nu.

Fyrahundra biljetter har redan köpts av Peppes sponsorer. Passa på att beställa dina biljetter du också. Du kommer få en kväll med skratt, tårar, insikter och kunskap som tar dig från där du är idag till dit du vill vara snabbare än du vågat drömma om.

Välkommen till en föreställning du aldrig kommer att glömma!

Angående Coronaviruset

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer vi fortlöpande att genomföra en riskbedömning och vidta åtgärder för att minska risken för smittspridning. Vi kommer bland annat att uppmana personer med förkylningssymtom att stanna hemma och möblera med stort avstånd mellan varje person.Om rådande läge kräver att föreställning behöver flyttas fram i tid, kommer ni att behålla era platser. Om ni ej har möjlighet att deltaga i så tillfälle kan biljetten överlåtas, alternativt återbetalas.Välkommen till Cirkus!

Nya boken "Leda bra eller leda bäst" ingår i biljettpriset.

Värde 250;-

  • Exklusivt nätverkande
  • Artister 
  • Hemliga lotterier till Toscana

Företagspaket

Ge dina anställda och kunder något att se fram emot, något att längta efter – Föreställningen äger rum på Cirkus den 29 September 2021.

Föreställningen berör ämnen som ledarskap och personlig utveckling. Om du vill komma till insikt om vad livet verkligen handlar om, då kommer Peppes föreställning att förändra ditt liv för alltid.

Du kommer att få uppleva en kväll med skratt, tårar, insikter och kunskap som tar dig från där du är idag till dit du vill vara snabbare än du vågat drömma om.

Intresseanmälan (ej bindande)

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

0 of 350

Samarbetspartners

Låt oss presentera våra fantastiska sponsorer!

The Assessment Company

Vår vision är att realisera potential hos människor.
The Assessment Company erbjuder innovativa och forskningsbaserade koncept inom rekrytering, träning och utveckling som skapar effekt.

Svenska Fribrevsbolaget

Svenska Fribrevsbolaget är Sveriges första och enda försäkringsbolag byggt och anpassat för fribrev. Många kunder påpekar att de inte får den hjälp de efterfrågar. Utifrån dessa insikter utvecklades det som nu är Svenska Fribrevsbolaget.

HRM Affärsutveckling

Vårt mål är att vara en helhetspartner inom Human Resource Management. Vi brinner för det vi gör och vår passion ligger i att göra skillnad. På riktigt. Det genomsyrar våra leveranser och innebär mod att ifrågasätta för att hjälpa kunden att komma till rätt mål. 

Kontakta

Kontakta finns till för att skapa fokus på allt som rör de miljontals kundkontakter som dagligen hanteras i Sverige. Kontakta verkar för seriositet och kvalitet i syfte att skapa ett bra klimat mellan konsumenter, samhälle och alla de företag som arbetar med kundkontakter.

The Brilliant Leadership

Allt ledarskap utgår från individen. Och då måste även ledarskapsprogrammen göra det – annars blir det bara en quick-fix; snabba kolhydrater för stunden. Problem och förutsättningar är alltid individuella och då måste lösningarna vara det. Det har varit vår filosofi när vi utvecklat The Brilliant Leadership.