New Page


SCROLL DOWN

New Page


PeppeRivalVandrareWEB580.jpg

BOKA EN INSPIRERANDE FÖRELÄSNING

Funderar ni på att anordna en kick-off eller behöver inspiration inför en sammankomst på företaget? Då ska du ska anlita mig. Jag erbjuder dig en föreläsning utöver det vanliga. En föreläsning där jag, genom min egna resa, berättar för dig hur ni kan skapa resultat utöver det vanliga enbart genom att inse vilken potential du själv sitter på. Jag hjälper dig dessutom att inse att du kommer nå i princip alla dina mål. Bara du själv börjar tro på det

bebf31_34511c7f74bc4ae59a96bdc694442bcf~mv2.jpg

Säljutbildning i italien

Skulle du behöva få tips och träning för att öka din försäljning eller bara lite inspiration i vardagen? Kanske både och?Följ då med på min säljutbildning i Toscana i Italien

Det blir fyra dagar som gör underverk för din försäljning. Ge mig tre utbildningsdagar så ska jag ge dig allt du behöver för att släppa alla hinder och istället skapa oanade resultat i din försäljning.

IMG_9614.JPG

SÄLJUTBILDNING TILL DITT FÖRETAG

Ge mig 1-2 utbildningsdagar så ska jag ge dig allt du behöver för att, en gång för alla, släppa alla hinder och istället skapa oanade resultat i din försäljning.

Utbildningen vänder sig till företag som har egna säljare som behöver tips, ny kunskap samt framför allt inspiration som gör att kommer öka företagets försäljning.