Skip to main content

Säljutbildning i Toscana

Kombinationen för dig som vill maximera nya kunskaper, erfarenhetsutbyte och upplevelser i en och samma utbildning

Säljutbildning i Toscana

29 900/ kr

Här kombinerar du utbildning och härliga upplevelser tillsammans med andra säljare under fyra dygn på Peppes kursgård Casa Oliveta i Toscana.

Boende, mat, dryck, nya vänner och minnen för livet ingår!

Onlineutbildning
Fördjupningsutbildning i Toscana

Fördjupningsutbildning med upplevelser och minnen för livet

 

Själva utbildningsresan är fyra dygn, varav tre hela dagar är fördjupad säljutbildning. Här får du och de andra deltagarna hjälp att ta fram ännu bättre säljmaterial, träna på att hantera invändningar, jobba med hur ni ska hitta nya kunder och behålla befintliga, samt slutligen sätta upp tydliga mål för er framtid. I priset ingår mat, dryck och boende på den magiska kursgården Casa Oliveta i Toscana.

Under utbildningen får du också tid för både reflektion och rekreation, på egen hand eller tillsammans med andra. Häng vid poolen, varva ner i yogastudion och ta härliga promenader i naturen.

Onlineutbildningen

Utbildningen är baserad på Peppe Ekmarks bok “SÄLJA BRA ELLER SÄLJA BÄST – Hur du hittar nyckeln till kundens hjärta” och består av moduler med video, text, övningar och kunskapstester.

Så säger säljare om
onlineutbildningen

Så säger säljchefer om onlineutbildningen

Anmäl dig redan idag

Moms samt resekostnader tillkommer på ovanstående priser. Vid bokningstillfället erhålles en bokningsavgift på 30% av totalbeloppet. Resten betalas innan resan. Betalningsvillkor 10 dagar netto.

Säljutbildning i Toscana

Gratis boende om du bokar en företagsanpassad utbildning i Toscana

Anmäl ditt intresse

Här är de 10 stegen som du tränar på i onlineutbildningen

säljutbildning online

Vinsten för kunden

Få kunden att inse värdet av det du erbjuder dem.

säljutbildning online

Boka möte

Se till att kunden vill träffa dig och boka ett möte.

säljutbildning online

Första mötet

Skapa snabbt rätt stämning när du träffar kunden.

säljutbildning

Invändningar

Hantera kundens invändning till ett steg närmare en affär.

säljutbildning online

Behovsanalysen

Ställ rätt frågor för att kunna skapa ett bra erbjudande.

säljutbildning online

Presentationen

12 tips som hjälper dig att göra en riktigt bra presentation

Avslutsteknik

Skapa konkreta förslag som hjälper kunden att fatta beslut.

Uppföljning

Gör en plan för att säkerställa en fortsatt bra relation.

Att tänka på

Planera din tid så du kan göra det som krävs för att lyckas.

Personliga vinsten

Fortsätt att prestera på topp och nå dina drömmars mål.

Onlineutbildningen består av en introduktion och 10 moduler som du genomför i den takt som passar dig bäst. Varje modul tar ungefär 2 timmar att genomföra och består av video, text, exempel, övningar och ett delprov som du ska klara av för att fortsätta till nästa modul. Jag rekommenderar att du gör onlineutbildningen på två veckor för att hålla fokus men också ha lite tid för eftertanke efter varje modul. När du klarat av hela onlineutbildningen kan du alltid gå tillbaka till modulerna vid senare tillfälle för att fortsätta träna på det som behövs eller för att fräscha upp minnet.

Onlineutbildningen finns tillgänglig för dig ett helt år efter ditt köp, så du kan komma tillbaka och träna regelbundet och fortsätta att utvecklas som säljare under året.

Varje övning har en nedladdningsbar PDF som du använder när du lär dig och tränar på att göra saker utifrån din egen situation. I slutet av onlineutbildningen får du också en PDF med alla övningar samlade i en workbook, som du kan ladda ner och använda även när du inte är inloggad.

När du har klarat av hela onlineutbildningen skickar vi dig ditt eget personliga diplom så du kan visa kollegor eller blivande arbetsgivare din kompetens inom försäljning.

Vi har utbildat över 300 företag och vårt mål är alltid 100% nöjda deltagare. Därför erbjuder vi dig pengarna tillbaka om du inte är nöjd. I gengäld vill vi veta vad som inte var bra så vi kan förbättra oss.

Är du intresserad av en säljutbildning för ditt företag?

Fyll i din information så kontaktar vi dig snart!