Ledarskapsutbildningar med Peppe

Peppe är en skicklig utbildare och föreläsare som går på djupet i försäljningsteknik där du får alla verktyg som behövs för att fånga intresse, bygga relation och slutligen sälja. Med sin långa bakgrund som chef för flera stora försäljningsavdelningar delar Peppe med sig av sina egna erfarenheter, tipsar och utmanar för att plocka fram din inre stjärnsäljare.

Peppe erbjuder följande ledarskapsutbildningar

Ledarskapsutbildning i Toscana

För ledare/chefer som vill utveckla sitt ledarskap till nästa nivå

Du får lära dig hantera verktyg som garanterat kommer att hjälpa dig att skapa engagerade medarbetare. Fokus ligger på dig, din egen utveckling och hur du kan påverka gruppen. Vi blickar inåt för att upptäcka underliggande hinder och omedvetna kompetenser.


Genom att förstå hur dina tankar – såväl medvetna som undermedvetna – styr dig kan du göra nya val och därmed utveckla ditt ledarskap. Du blir medveten om din inre kompass och kan lättare navigera trots nya omständigheter och andra förutsättningar.

Bli världens bästa ledare” är en kaxig titel på en utbildning. Det kan nog de flesta hålla med om. Men jag kan lova att den gör skäl för namnet, Mångfalt! Peppe och Tommy har en magisk förmåga i att locka fram de styrkor och förmågor du inte visste du besitter för att sedan ge dig alla möjligheter att lära dig använda dom. Att dessutom få all denna tillgång hos dig själv i fantastiska Toscana är makalöst underbart och stimulerande

Fredrik De Try

Stort tack för igår…har varit på en hel del föreläsningar kring teambuilding, kan säga att det har aldrig givit mig sådan inspiration och insikt om livet som jag fick med mig från igår. ❤️ TACK!!!

Linda Melinder

Världens bästa ledare gav mig världens bästa uppvaknande! Jag gav mig ut på en inre resa där jag besökte kända och nya platser. Detta gav mig mod till att börja leva originalet® av mig själv fullt ut. En utbildning med perfekt balans mellan teori, praktiska övningar och verktyg. Att utöver detta få uppleva Toscanas vårvärme, underbara landskap och magiska måltider var som grädde på moset.”

Camilla Sjödahl

Skräddarsydd ledarskapsutbildning för företag

Hur ni kan samarbeta bättre tillsammans som skapar resultat utöver det vanliga

Att skapa ett framgångsrikt team, oavsett om det är en ledningsgrupp, styrelse eller arbetsteam kommer alltid att vara väl investerade pengar.

Syftet med denna utbildning är att på ett effektivt sätt ta gruppen till den nivå som krävs för att kunna arbete helt utan friktion och på så sätt kunna fokusera på det som är viktigt för att ta arbetet framåt. Ni kommer få insikter och verktyg som gör att ni kommer skapa ett ännu bättre samarbete i gruppen.

Vinsten blir, förutom bättre arbetsresultat, även en ökad arbetsglädje.

"Sättet att ta nästa steg i sin utveckling kan se olika ut för olika personer. Men gemensamt för alla människor är att man måste ha en självinsikt och en ödmjukhet inför att det även kan krävas rätt hårt arbete att nå till nästa nivå. Exakt detta har Peppe förstått, och kan förmedla det via sina föreläsningar och sitt sätt att coacha på ett fantastiskt sätt. Värdesätter du, precis som jag, att nå nya framgångar på ett ärligt och kärleksfullt sätt?

Ja, då finns det ingen bättre i hela världen att inspireras av än Peppe Ekmark. "

David Uhrner

"Jag gick i höstas en fantastisk ledarskapskurs med Peppe. Jag har i hela mitt vuxna liv gått många ledarskapskurser och haft många roller i yrkeslivet där det prövats praktiskt. Men måste säga att denna kursen levererade rätt långt över förväntan. Peppes genuina äkthet ihop många egenupplevda situationer där ledarskapet fått testats ordentligt, gjorde att kursen ihop med stor portion av kunskap i ämnet blev mycket bra.

Tänker fortfarande på kursens innehåll snart 3 månader efter kursen, den gav bestående intryck. Högsta betyg."

Peter Hasselskog Bredesen

Några av företagen Peppe haft förmånen att samarbeta med