Skip to main content

Ledarskapsutbildning i Stockholm

Uppnå en ny nivå av ledarskap och chefskap genom personlig utveckling. En ledarskapsutbildning i Stockholm utrustar dig med praktiska verktyg och nya perspektiv, utan stärker även ditt självförtroende. Vår målsättning är att våra ledarskapsutbildningar ska fungera som en inspirationskälla som hjälper dig att förbättra och stärka ditt ledarskap, både när det gäller att leda dig själv och andra

Gratis boende när du väljer att boka utbildningen i Toscana!

Feedback som inspirerar

”Din workshop var verkligen sjukt inspirerande på så många plan. Jag använde själv orden ”en livsförändrande resa” till en bild i ett av mina inlägg på Instagram, vilket jag på något sätt tycker sammanfattar mitt (och gruppens) samlade intryck. Kan bara säga TACK! och jag kommer givetvis att rekommendera detta för alla. Så värdefullt!”

Patrik Andrén
PlayAd

När alla strävar mot samma mål

För att uppnå långsiktig hållbar tillväxt är det avgörande att människor visar engagemang, kreativitet och en önskan att utvecklas. Investering i ett framgångsrikt team, oavsett om det är en ledningsgrupp, styrelse eller arbetslag, ger alltid avkastning.

Våra ledarskapsutbildningar i Stockholm

Våra ledarskapsutbildningar i Stockholm skapar en solid grund för samarbete och enhetlig inriktning inom ert team. Genom att öka engagemang och arbetsglädje på företaget kan ni räkna med ökad omsättning och förbättrad lönsamhet.

Under vår ledarskapsutbildning i Stockholm genomför vi unika övningar som ger deltagarna insikter och verktyg för att förbättra samarbetet på företaget. Detta resulterar i att varje medarbetare genuint önskar bidra på sitt eget sätt och arbetar tillsammans mot framgång.

Vår ledarskapsutbildning i Stockholm är baserade på Peppes ledarskapsbok “Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärtan,” som blev nominerad till årets HR-bok av Sveriges HR-förening.

För att ta ert ledarskap till nästa nivå och investera i en framgångsrik framtid, välj våra ledarskapsutbildningar i Stockholm.

Så här kan upplägget se ut för en 2-dagars ledarskapsutbildning i Stockholm.

 

Ledarskapsutbildning i Stockholm föregås alltid av intervjuer med deltagarna: Sedan genomförs de två utbildningsdagarna då Peppe guidar er grupp genom programmet, som gång på gång har skapat bevisade bra resultat hos företag som genomfört utbildningen.

I slutet av dag ett äter ni middag tillsammans med Peppe för att kunna reflektera och diskutera dagens innehåll. Efter utbildningen kommer alla era deltagare att inse vad som måste göras för att företaget ska kunna ta nästa steg.

Ledarskapsutbildning i Stockholm innehåll är indelat i fyra pass.

Dag 1 - pass 1

En insiktsfull föreläsning om hur ni skapar ett framgångsrikt arbetsteam

Det här passet handlar om hur ni får ett arbetsteam att gå från att leverera bra, till att på kort tid leverera resultat som ni inte ens själva trodde var möjliga. Här får ni lära er att skapa ett engagerat team som gör allt för att ni tillsammans ska nå era uppsatta mål. Det här backas upp med konkreta förslag kombinerat med erfarenheter och exempel från verkliga livet.

Dag 1 - pass 2

De åtta stegen som får er att inse vad som krävs för att skapa framgång

Det här passet innehåller stegen som hjälper er att skapa mer framgångsrika arbetsteam. Vi går igenom vad som får er att vilja göra det extra som behövs för att bli fokuserade, motiverade och en gång för alla släppa alla hinder – de som idag gör att ni inte levererar på topp. Passet bygger på Peppes senaste bok ”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”, som blev nominerad till årets HR-bok 2021.

Dag 2 - pass 3

Övningar med insikter om hur vi fungerar och får bättre förståelse för oss själva och våra kollegor

På det här passet gör ni övningar som får er att förstå varför ni inte alltid når era mål. När ni inser varför, kan ni sedan göra de förändringar som krävs och i princip nå alla mål som ni vill. Det är här som ni själva börjar inse att ni måste göra förändringar och när alla blir delaktiga kommer ni att vilja ta nästa steg och vilja samarbeta ännu bättre.

Dag 2 - pass 4

Genomgång av onlineutbildningen

När vi närmar oss slutet på andra dagen går vi igenom onlineutbildningen i ledarskapsprogrammet, som alla deltagare får tillgång till under ett helt år. Den bygger på de åtta stegen där varje modul innehåller filmer, inläsningsmaterial, exempel från verkligheten, arbetsuppgifter och ett delprov. För att komma vidare till nästa modul måste delmoment och delprov klaras av. Repetition är kunskapens moder. Därför fortsätter deltagarna att träna under ett helt år och på så sätt bildas den beteendeförändring som krävs för att skapa helt nya förutsättningar för framtiden.

Det här ingår i en 2-dagars ledarskapsutbildning Stockholm

Djupintervjuer med några av deltagarna för att anpassa utbildningen till era behov.

Boken ”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”

Två hela utbildningsdagar (från 4 till 16 deltagare vid utbildning i Toscana)

Fyra uppföljningsmöten med berörda för att säkerställa att det som vi kommer överens om genomförs

Personliga login och tillgång till Peppes ledarskapsutbildning online under ett helt år. Läs mer här

Diplom vid avslutad program

Ladda ner PDF med information om företagsanpassade ledarskapsutbildningar

Är du intresserad av en ledarskapsutbildning i Stockholm?

Fyll i din information så kontaktar vi dig snart!