Ta ditt ledarskap hela vägen

Kombinationen för dig som vill maximera nya kunskaper, erfarenhetsutbyte och upplevelser i en och samma utbildning.

Onlineutbildning

Studera när det passar dig bäst, oavsett tid och plats. Arbeta med de 8 stegen i ledarskapet i moduler med video, text, övningar och kunskapstester.

Fördjupningsutbildning

i Toscana

Här kombinerar du utbildning och härliga upplevelser tillsammans med andra ledare under fyra dygn på Peppes kursgård Casa Oliveta i Toscana. Boende, mat, dryck, nya vänner och minnen för livet ingår!

Onlineutbildningen

Utbildningen är baserad på Peppe Ekmarks bok "LEDA BRA ELLER LEDA BÄST - 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta" och består av moduler med video, text, övningar och kunskapstester.

Här är de 8 stegen som du tränar på i onlineutbildningen

Blottlägg dig och visa vem du är

Bestäm dig och stå för det du tror på

Sätt upp tydliga mål och följ dem regelbundet

Måla upp målbilder

Våga vara mänsklig, ärlig och tydlig - kärleksfullt  

Ha balans i livet

Ha roligt och fira dina segrar

Lev dina drömmar

Hur låg tid tar onlineutbildningen?

Onlineutbildningen består av en introduktion och 8 moduler som du genomför i den takt som passar dig bäst. Varje modul tar ungefär 2 timmar att genomföra och består av video, text, exempel, övningar och ett delprov som du ska klara av för att fortsätta till nästa modul. När du klarat av hela onlineutbildningen kan du alltid gå tillbaka till modulerna vid senare tillfälle för att fortsätta träna på det som behövs eller för att fräscha upp minnet.

Hur länge har jag tillgång till den?

Onlineutbildningen finns tillgänglig för dig ett helt år efter ditt köp, så du kan komma tillbaka och träna regelbundet och fortsätta att utvecklas som ledare under året.

Hur funkar övningarna?

Varje övning har en nedladdningsbar PDF som du använder när du lär dig och tränar på att göra saker utifrån din egen situation. I slutet av onlineutbildningen får du också en PDF med alla övningar samlade i en workbook, som du kan ladda ner och använda även när du inte är inloggad.

Får jag något intyg på att jag genomfört utbildningen?

När du har klarat av hela onlineutbildningen skickar vi dig ditt eget personliga diplom så du kan visa kollegor eller blivande arbetsgivare din nya kompetens inom ledarskap.

Vad händer om jag inte blir nöjd?

Vi har utbildat över 300 företag och vårt mål är alltid 100% nöjda deltagare. Därför erbjuder vi dig pengarna tillbaka om du inte är nöjd. I gengäld vill vi veta vad som inte var bra så vi kan förbättra oss.

Fördjupningsutbildning med upplevelser och minnen för livet

Själva utbildningsresan är fyra dygn på gården Casa Oliveta i Toscana, varav tre hela dagar är fördjupad ledarskapsutbildning.

Deltagarna får ta fram sina individuella förväntningar och mål för att kunna uppnå maximal personlig utveckling. Utbildningen består sedan av presentationer, demonstrationer, övningar och egna reflektioner. Vi coachar dig löpande och återkopplar kontinuerligt för att säkerställa ditt lärande. Vi delar även med oss av våra egna erfarenheter och kunskaper för att du ska bli en ännu bättre ledare. Och vi törs lova att du får nya vänner som blir ett stöd och bollplank under din framtida utveckling som ledare.

Utbildningen genomförs i samarbete med Tommy Bysell som är NLP-tränare (Neuro Linguistic Programming) med bred och lång erfarenhet av coaching och tillämpning av tekniker inom kommunikation, ledarskap och projektledning. Tack vare sin NLP-bakgrund och sitt stora intresse för mänskligt beteende har Tommy förmågan att skapa motiverade och sammansvetsade team som framgångsrikt levererar resultat med mycket energi.

Under utbildningen får du också tid för både reflektion och rekreation, på egen hand eller tillsammans med andra. Häng vid poolen, varva ner i yogastudion och ta härliga promenader i naturen.

Ta ditt ledarskap hela vägen

29 900 kr

exkl moms

Fyll i och klicka på boka!

Välj startdatum för gruppträffen
21 feb 2023
15 mar 2023

Betalningsvillkor

30% vid bokning, 30% vid första gruppträffen samt resterande belopp 30 dagar innan resan till Toscana. Betalningsvillkor 10 dagar netto.

Fördjupningsutbildningen i ledarskap genomförs 19-23 september 2023