Skip to main content

Företagsanpassade ledarskapsutbildningar

Hos er på företaget eller på kursgården i Toscana

Gratis boende när du väljer att boka utbildningen i Toscana!

”Din workshop var verkligen sjukt inspirerande på så många plan. Jag använde själv orden ”en livsförändrande resa” till en bild i ett av mina inlägg på Instagram, vilket jag på något sätt tycker sammanfattar mitt (och gruppens) samlade intryck. Kan bara säga TACK! och jag kommer givetvis att rekommendera detta för alla. Så värdefullt!”

Patrik Andrén
PlayAd

När ni alla vill åt samma håll

Det är och kommer alltid att vara dina medarbetares engagemang, kreativitet och vilja att utvecklas som skapar de bästa förutsättningarna för en långsiktig hållbar tillväxt.

Att skapa ett framgångsrikt team, oavsett om det är en ledningsgrupp, styrelse eller ett arbetsteam är alltid väl investerade pengar.

Ledarskapsutbildningar för ditt företag

Ledarskapsutbildningarna ger er de förutsättningar som krävs för att ni ska kunna arbeta tillsammans utan friktion. När ni alla vill åt samma håll och fokuserar på det som är viktigt tar ni arbetet och företaget framåt.

Ett ökat engagemang och en större arbetsglädje på ert företag resulterar i ökad omsättning och bättre vinst. Garanterat.

Under utbildningarna genomför vi unika övningar som gör att era deltagare får insikter och verktyg som leder till ännu bättre samarbete på företaget, vilket leder till att alla era anställa genuint vill vara med och bidra på sina egna sätt.

Utbildningarna bygger på min ledarskapsbok ”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”. Boken blev nominerad till årets HR-bok av Sveriges HR-förening.

Så här kan ditt upplägg se ut för en 2-dagars ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildningen föregås av intervjuer med era deltagare. Sedan genomför vi de två utbildningsdagarna då jag guidar er grupp genom programmet. Utbildningen har gång på gång har skapat bevisade bra resultat hos företagen som genomfört den.

I slutet av första dagen äter vi middag tillsammans för att diskutera och reflektera över dagens innehåll. Efter utbildningen kommer alla era deltagare att inse vad som måste göras för att företaget ska kunna ta nästa steg.

2-dagarsutbildningens innehåll är indelat i fyra pass.

Dag 1 - pass 1

En insiktsfull föreläsning om hur ni skapar ett framgångsrikt arbetsteam

Det här passet handlar om hur ni får ert arbetsteam att gå från att leverera bra, till att på kort tid leverera resultat som ni inte ens själva trodde var möjliga. Ni får lära er att skapa ett engagerat team som gör allt för att ni tillsammans ska nå era uppsatta mål. Det här backas upp med konkreta förslag kombinerat med erfarenheter och exempel från verkliga livet.

Dag 1 - pass 2

De åtta stegen som får er att inse vad som krävs för att skapa framgång

Det här passet innehåller stegen som hjälper er att skapa mer framgångsrika arbetsteam. Vi går igenom vad som får er att vilja göra det extra som behövs för att bli fokuserade, motiverade och en gång för alla släppa alla hinder – de som idag gör att ni inte levererar på topp. Passet bygger på min bok ”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”.

Dag 2 - pass 3

Övningar med insikter om hur ni fungerar och får bättre förståelse för er själva och era kollegor

På det här passet gör ni övningar som får er att förstå varför ni inte alltid når era mål. När ni väl inser varför, så kan ni göra de förändringar som krävs och i princip nå alla mål ni vill. Det är här som ni själva börjar inse att ni måste göra förändringar. När alla blir delaktiga kommer de att vilja ta nästa steg och samarbeta ännu bättre.

Dag 2 - pass 4

Genomgång av onlineutbildningen

När vi närmar oss slutet på andra dagen går vi igenom onlineutbildningen i ledarskapsprogrammet, som alla deltagare får tillgång till under 12 månader efter utbildningen. Den bygger på de åtta stegen där varje modul innehåller filmer, inläsningsmaterial, exempel från verkligheten, arbetsuppgifter och delprov. Repetition är kunskapens moder och era deltagare fortsätter att träna efter utbildningen. På så sätt bildas beteendeförändringen som krävs för att skapa nya förutsättningar för framtiden.

Gör en bokningsförfrågan

Alternativ 1

Ledarskapsutbildning hos er på företaget

Detta ingår i ledarskapsutbildningen:

 • Djupintervjuer med några av deltagarna för att anpassa utbildningen till era behov
 • En till tre utbildningsdagar beroende på upplägg
 • Gratis tillgång till Peppes ledarskapsutbildning online i 12 månader Läs mer här
 • Boken ”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”
 • Fyra uppföljningsmöten med berörda för att säkerställa att det som vi kommer överens om genomförs
 • Personliga diplom vid avslutat program
Alternativ 2

Ledarskapsutbildning i Toscana

Som alternativ 1, med följande tillägg:

 • Gratis boende för upp till 16 deltagare
 • Yogastudio
 • Swimming pool
 • Vandringar i naturen
 • Besök på vingård (enl. önskemål)
 • Besök på restaurang (enl. önskemål)
 • Middag med egen kock i huset (enl. önskemål)
 • Besök till staden Lucca (enl. önskemål)
 • Besök till stranden (enl. önskemål)
 • Transfer t/r Pisa flygplats (enl. önskemål)

Här kan du ladda ner PDF med information om företagsanpassade ledarskapsutbildningar