Lev det liv du själv vill leva och du kommer skapa resultat du aldrig trodde var möjligt, både på jobbet och privat.


Funderar ni på att anordna en kick-off eller behöver inspiration inför en sammankomst på företaget. Då ska du ska anlita mig? Jag erbjuder dig en föreläsning utöver det vanliga.

En föreläsning där jag, genom min egna resa, berättar för dig hur ni kan skapa resultat utöver det vanliga enbart genom att inse vilken potential du själv sitter på. Jag hjälper dig dessutom att inse att du kommer nå i princip alla dina mål. Bara du själv börjar tro på det.Sagt om min föreläsning:

Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en pepp-föreläsning!
— Sara Pontander, Commercial Manager, KILROY
Hej Peppe, Ville bara sända ett stort tack för i dag. Så inspirerande och lärorikt. Jag började på Metro strax efter att du hade slutat och jag förstod ganska snart att jag hade missat något stort. I dag förstod jag hur stort. :) Grym start på morgonen!
— Julia Söderman, TV4
“Inspirera Mera” var temat på min första säljkonferens som ny chef över en säljorganisation utspridd över tre kontor i norden. Jag fick tips om Peppe och gav honom fria händer och vi blev inte besvikna! Blandningen av personliga anekdoter, tips, passion, visdomsord och inte minst inspiration gav oss alla den energi vi behöver för att nå såväl våra privata som professionella mål. Jag är inte ensam i teamet om att se fram emot fler tillfällen med Peppe.
— Fredric Ankarcrona, VD Keter Nordics AB
Tack Peppe för en fantastiskt inspirerande, motiverande, medryckande och peppande föreläsning! Få personer har förmågan att totalt fascinera en hel publik. Du besitter den förmågan! Med ett härligt driv och engagemang, blandat med mycket humor, seriositet och glädje överträffar du alla förväntningar! Jag tar med mig otroligt mycket inspiration från föreläsningen men samtidigt många tips och idéer om ledarskap och sälj. Tack så mycket!
— Joakim Bengtsson

Kontakta mig för att få veta mer

Namn *
Namn