Skip to main content

Ge dina medarbetare ny kunskap med föreläsningar som ger insikt och inspirerar

Feedback som inspirerar

“Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en pepp-föreläsning!”

Sara Pontander
KILROY

Boka Peppes nya uppskattade föreläsning

”Konsten att våga vara sig själv – annars kommer allt gå åt helvete”

Föreläsningen som får dig, kollegor och vänner att sluta spela charader – och i stället bli mer ärliga, kärleksfulla och snälla mot varandra.

Ni får insikter som gör att ni själva är med och bidrar till en bättre vardag, både på jobbet och privat. Efter föreläsningen kommer ni garanterat att respektera varandra och samarbeta på ett nytt sätt, vilket innebär mer glädje och tacksamhet – vilket i sin tur leder till magiska resultat.

Peppes historia är lika fängslande som inspirerande. Han får lysande recensioner eftersom han tar med publiken på en oväntat personlig resa som bygger på hans livsfilosofi – vad som gör att vi kan mötas på rätt sätt och lyckas med våra mål. Peppes engagemang och passion hjälper andra att bli bättre, tryggare och nå nya resultat.

Andra föreläsningar:

  • “Sälja bra eller sälja bäst” – Hur du hittar nyckeln till dina kunders hjärtan.
  • “Leda bra eller leda bäst” – Skapa världens bästa team med engagerade medarbetare

Är du intresserad av en föreläsning för din kickoff eller event?

Fyll i din information så kontaktar vi dig snart!