Peppe har mer än 35 års erfarenhet som säljare, säljchef samt försäljningsdirektör inom bland annat Kinnevik-gruppen med varumärken som MTG, TV3, Tidningen Metro mm. Vidare har han varit med om att framgångsrikt bygga upp ett tiotal olika säljorganisationer och listan över säljare som han har tränat och coachat till framgång är lång.

Peppe historia är både fängslade och inspirerande men framförallt får han åhörarna att verkligen komma till insikt om att det går att skapa resultat utöver det vanliga. Genom konkreta råd och tips hjälper han åhörarna att själva inse att det är ingen annan än vi själva som bestämmer hur framgångsrika vi vill bli och att de flesta mål går att nå.

Föreläsningarna vänder sig till företag och säljorganisationer som vill skapa ökat engagemang hos medarbetarna som leder till att uppsatta mål nås.

" Stort tack Peppe för all energi du fyllde oss med! Din mix av naken ärlighet kring dina egna erfarenheter och konkret säljutveckling var perfekt. Vi blev grymt inspirerade. TACK!."

Fredrik Svennersjö

Chef Premium Banking, Ålandsbanken

"

" Hej Peppe! Jag tror att alla gick ifrån din föreläsning med en riktig inspirations-boost. Härligt också att du delar med dig så mycket om dig själv, blir lätt att relatera till det du säger då! Jag blev superinspirerad! Du fick mig verkligen att börja fundera på vad jag faktiskt vill och att just allt är möjligt! Kram.."

Matilda

eBay Sweden AB

"

" Jag blev helt tagen och ögonen tårades sig! Det var ett riktigt uppvaknade - en käftsmäll (om man ska prata lite fulspråk…)!
Hoppas kunna få ta del av fler föreläsningar av dig, din entusiasm och passion för det du gör smittar. Från botten av mitt hjärta - TACK!"

Susann Markow

"

" Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en pepp-föreläsning!"

Sara Pontander

Kilroy

"

" Tack, tack- tack. Dina fantastiska storys, learnings och erfarenheter tillsammans med finfin dramaturgi. Du är SÅ bra. Det här var precis vad vi/vårt gäng behövde och mer ska det bli."

Caroline Lord

TV4

"

" Tack för en otroligt inspirerande och spännande föreläsning Peppe (Peter) Ekmark. Du var utan tvekan, en av den duktigaste föreläsare jag fått chansen att ta del av. Du kom med både nya tankar, strategier och konkreta säljtips som man kommer ha nytta av i sin vardag.."

Jimmy Andersson

Convini

"

Exempel på teman för Peppes föreläsningar

Sälja bra eller sälja bäst

Hur du hittar nyckeln till dina kunders hjärta

Peppe är en skicklig föreläsare som går på djupet i försäljningsteknik där du får alla verktyg som behövs för att fånga intresse, bygga relation och slutligen sälja.

Med sin långa bakgrund som ledare för flera stora försäljningsavdelningar delar Peppe med sig av sina egna erfarenheter, tipsar och utmanar för att plocka fram din inre stjärnsäljare samt även skapa ett säljteam som alltid levererar sina resultat.

Efter denna föreläsning kommer ni att tänka om helt på många viktiga punkter vilket kommer att leda till ett betydligt mer ökat engagemang som kommer att ta er till helt nya nivåer på säljavdelningen

Leda bra eller leda bäst

Skapa världens bästa team med engagerade medarbetare

Enligt Gallups årliga undersökning är ca 85% av alla anställda inte engagerade på sina arbetsplatser. Detta kostar företagen enorma pengar för att inte tala om att även medarbetarna kastar bort sina liv, helt i onödan.

Genom att förstå varför detta sker kan vi också ganska enkelt skapa ett engagemang som kommer skapa resultat företagen inte trodde var möjligt.

Ett ökat engagemang ökar vinster för företagen och skapar glada medarbetare.

Efter denna föreläsning kommer du/ni få insikt och redskap hur ni ska gå tillväga för att öka engagemanget på arbetsplatsen vilket kommer att leda till en mängd positiva effekter som t.ex minskad sjukfrånvaro, lättare att anställa kompetent personal till ökade vinster samt ett bättre liv. Både på jobbet och privat.

Några av företagen Peppe haft förmånen att föreläsa för