Idag var jag och föreläste hos TV4, jag pratade om hur du når verklig framgång, både för dig och ditt företag genom att dela med mig av min personliga resa och hur jag tog in den erfarenheten i näringslivet. Det var något som för mig skapade enorma framgångar, slutligen påminde jag dem om vikten av att leva sina drömmar.

"Tack, tack- tack.
Dina fantastiska storys, learnings och erfarenheter tillsammans med finfin dramaturgi.
Du är SÅ bra. Det här var precis vad vi/vårt gäng behövde och mer ska det bli"
Caroline Lord - TV4

 

"Hej peppe, Ville bara sända ett stort tack för i dag. Så inspirerande och lärorikt. Jag började på Metro strax efter att du hade slutat och jag förstod ganska snart att jag hade missat något stort. I dag förstod jag hur stort. :) Grym start på morgonen"

- Julia Söderman, TV4

tv4.jpg

Comment