Comment

Föreläsning på Rival

Hej,

I måndags hade jag förmånen att medverka på eventet Bygg broar på Rival i Stockholm. Ett stort event med syfte att bygga broar mellan generationer, det var en otroligt rolig kväll. För första gången blev min resa också tecknad, som ni kan se på bilden här under. Eftersom det var ett stort event med många föreläsare så hade jag en tidsbegränsning på bara en kvart vilket gjorde mig lite orolig, jag var lite rädd att min resa och mitt budskap inte skulle komma fram på så kort tid men responsen har varit jättebra.

Nu beger jag mig till Toscana för en härlig ledig vecka med god mat och skrivande på min nästa bok. 

IMG_4602.jpg
IMG_0732.PNG

Comment

Comment

Film från frukostföreläsning

Hej!

Hoppas ni alla ha haft en bra vecka, här kommer en kort film från Frukostföreläsningen jag höll tillsammans med Papillys forskningschef Anders Tengström förra veckan. Vill du boka mig som föreläsare till nästa kick 0ff, inspirationsdag eller liknade så kontakta mig gärna på peppe@peppeekmark.se

 

 

IMG_9614.JPG

Comment

Comment

Frukostföreläsning om psykisk ohälsa

I fredags höll vi på Papilly en frukostföreläsning för en fullsatt publik på Klara strand om hur den psykiska ohälsan ser ut i dagsläget, hur stressade vi är både i privatlivet och arbetslivet och hur vi hoppas på att kunna lösa dessa problem. Jag berättade om min erfarenhet av psykisk ohälsa genom min livshistoria och Papillys forskningschef Anders Tengström pratade om hur stress påverkar kroppen och hjärnan. Det var otroligt kul att få så mycket positiv feedback och otroligt viktigt att uppmärksamma både företag och privatpersoner på att stressen och den psykiska ohälsan måste tas på allvar. 

DSC_7312.jpg
DSC_7300.jpg
IMG_3827.jpg
DSC_7291.jpg

Comment

Comment

Intervju hos Voister

Slutet för en folksjukdom

Det finns mycket forskning som bevisar effekterna av digital KBT. Med sitt program för digital stresshantering tar Papilly området minst ett steg längre.

"Allt handlar om våra tankar och innerst inne vet vi svaren på våra livsfrågor, som av olika anledningar kan vara svåra att formulera."

...

Idag publicerades en artikel hos Voister, där jag blev intervjuvad av Anne Hammarskjöld. Gå gärna in och läs hela intervjun. https://www.voister.se/artikel/2018/01/papillys-digitala-program-for-stresshantering/

 

stressad-kvinna-pa-jobbet.jpg

Comment