Skip to main content

Vi hjälper företag att skapa magiska säljare och fantastiska arbetsteam

Vill du skapa världens bästa säljkår, ledningsgrupp eller arbetsteam?

Då har du kommit rätt!

För dig som inte känner Peppe Ekmark, så tog han Sveriges sämsta säljkår till att bli den bästa på rekordtid.
Han skapade också ett arbetsteam som inte missade ett kvartalsmål på sex år med en tillväxt på över 300%, under en period när konkurrenter i branschen stod helt stilla.

Feedback som inspirerar

“Jag vill rikta ett stort innerligt tack till Peppe för några fantastiska dagar tillsammans i Toscana. Du är verkligen one-of-a-kind! Det du lyckades med under tre intensiva dagar kan närmast beskrivas som magi.

Det som hände när vi kom ner till Peppe var att han lät oss hoppa på en bergochdalbana olik någon annan kurs vi varit på. Med sin egna genuina och kärleksfulla stil lotsade Peppe oss genom övningar som initialt kunde kännas utmanande, men som visade sig vara avgörande nycklar och viktiga steg till resultatet.

Vi kom som 9 härliga individer, men lämnade som ett fantastiskt team – mer redo att tackla framtida utmaningar än vad vi någonsin vågats hoppas på!”

Stefan Tingwall
VD, KlubbSverige

Det här är Peppe

Peppe står för mycket personliga utbildningsmetoder och ett bemötande som lyfter sälj- och ledarskapsprocesser till helt nya nivåer. Han har med sig en häftig erfarenhet från 35 år i näringslivet där han utmanat många och förändrat sättet de tänker på.

När Peppe inte utbildar företag på kursgården i Toscana skriver han böcker, ger personlig coachning och genomför skräddarsydda företagsutbildningar både i Sverige och utomlands. Han är också en uppskattad föreläsare som berör och inspirerar, både hos företag och på publika scener. I oktober 2021 genomförde han sin egen föreställning "PeppTALK" på Cirkus i Stockholm med 800 personer i publiken. Peppes framgång kommer från förmågan att kunna kombinera omtänksamhet, kunskap och engagemang så att alla deltagare känner sig betydelsefulla.

Kontakta Peppe
säljutbildning

FÖRETAGSANPASSADE WORKSHOPS OCH KICKOFFER

Vill ni öka engagemanget hos personalen? Eller göra något extra med ledningsgruppen? Planerar ni ett företagsevent eller en belöningsresa? Vi skapar företagsanpassade workshops och föreläsningar, antingen hos er i Sverige eller här på kursgården i Toscana, där vi tar emot grupper från 4 till 16 personer. Kontakta oss nedan så pratar vi om dina önskemål och funderingar och hittar det bästa upplägget för just ert företag.

SÄLJUTBILDNINGAR FÖR FÖRETAG

Utbildningar för företag som behöver utveckla sin försäljning. Ni får alla tips och råd ni behöver för att sticka ut i stenhård konkurrens. Resultatet är en konkret och kraftfull handlingsplan som ni tar med dig hem. Klicka och läs mer!

Läs mer

LEDARSKAPSUTBILDNINGAR FÖR FÖRETAG

Utbildningen för ledningsgrupper, arbetsteam och mindre företag.
Ni får lära er använda verktyg som garanterat hjälper er skapa mer engagerade medarbetare. Fokus ligger på er egen utveckling och hur ni kan påverka gruppen. Vi blickar inåt för att upptäcka underliggande hinder och omedvetna kompetenser. Endast gruppbokningar, ej för enskilda deltagare.

Läs mer

Kontakta oss nedan så återkommer vi till dig

Fyll i din information så kontaktar vi dig snart!